Horoscop Urania zilnic: joi, 22 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 22 august 2013


Berbec:

Joi, 22 august 2013, eşti foarte nerăbdător şi îţi place să grăbeşti lucrurile. Însă azi va trebui să depui toate eforturile de care eşti în stare pentru a da dovadă de răbdare şi de a aştepta efectiv ca lucrurile să se desfăşoare de la sine, fără ca tu să intervii. Dacă nu vei face aşa ai putea să ratezi ocazii importante sau chiar ai putea eşua în demersuri, chiar dacă şansa este de partea ta.


Taur:

Astăzi, 22 august 2013, în acest moment, există un nivel foarte ridicat de incertitudine şi nu ştii exact ceea ce ar trebui să faci, astfel încât preferi să stai în standby şi să vezi ce se mai întâmplă. În acelaşi timp tânjeşti după schimbare şi acţiune, însă momentan nu ştii care este cea mai bună direcţie.


Gemeni:

Astăzi, 22 august 2013, îţi place să îţi laşi câte o portiţă deschisă, astfel încât să existe cât mai multe posibilităţi dintre care să alegi. Din fericire, se pare că viitorul tău este foarte promiţător, oferindu-ţi noi alternative, la care nu te gândiseşi până acum. Iar acum îţi este dificil să faci o singură alegere, de teama de a nu greşi. Însă şi să eziţi şi să stai pe loc este dăunător.


Rac:

Cariera ta va lua o turnură cu totul şi cu totul neaşteptată, ducându-te într-o direcţie mai interesantă decât ai sperat tu vreodată. Schimbările din viaţa ta vor fi foarte complexe şi semnificative, încât este posibil să treacă vreo câteva luni până te vei putea adapta cu adevărat la ele. Optimismul tău te va ajuta nu numai să treci cu bine peste orice obstacol, dar şi să câştigi recunoaşterea meritelor şi în acelaşi timp şi libertatea de mişcare.


Leu:

Joi, 22 august 2013, te confrunţi cu probleme financiare fără precedent şi acest lucru îţi dă o stare de nervozitate accentuată. Însă asta nu înseamnă că trebuie să te cerţi cu cei din jur, căci nimeni nu este direct răspunzător pentru dificultăţile cu care te confrunţi tu. În loc să stai să visezi cu ochii deschişi la o vacanţă într-un loc exotic, mai bine ai găsi o soluţie pentru a face rost de bani.


Fecioară:

Cu toate că preferi ca lucrurile să fie foarte clare în ceea ce priveşte relaţiile tale cu cei din jur, azi vei avea parte de o experienţă mai puţin obişnuită, căci oricât vei încerca să descifrezi ce se ascunde în spatele comportamentului unei anumite persoane din anturaj, nu vei reuşi să afli care sunt motivele pentru care se poartă aşa. Din păcate nici ceilalţi din jur nu au nicio idee sau explicaţie.


Balanţă:

Astăzi, 22 august 2013, ştii foarte bine care îţi sunt ţelurile şi visezi la o evoluţie ascendentă cât mai rapidă, însă nu faci absolut nimic practic pentru a şi ajunge acolo unde visezi. Chiar dacă situaţia nu se prezintă în nuanţe de roz, tu rămâi optimist. Trebuie să ţinteşti cât mai sus atunci când îţi stabileşti obiectivele, însă trebuie să rămâi realist atunci când faci alegeri.


Scorpion:

Eşti foarte hotărât şi motivat să faci anumite lucruri azi, însă din păcate există anumite circumstanţe, pe care nu le poţi controla, care vor interveni şi te vor împiedica să faci ceea ce ţi-ai propus. Nu este un moment potrivit să îţi asumi şi mai multe responsabilităţi, căci şi aşa abia mai ai timp pentru tine.


Săgetător:

Joi, 22 august 2013, nu prea ştii ce simţi faţă de o anumită persoană, însă decizi că este mai bine să te laşi în voia sorţii şi să vezi unde te va purta aceasta şi ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Chiar dacă încerci să devii serios în privinţa unei relaţii, se pare că nevoia ta de aventură şi distracţie este mai puternică.


Capricorn:

Soarta îţi scoate în cale tot felul de surprize azi, însă tu nu prea agreezi situaţiile în care nu deţii controlul absolut, aşa că vei încerca să te eschivezi. Din fericire, persoane foarte apropiate ţie, în care ai încredere, te vor impulsiona să ai curajul de a vedea şi în spatele aparenţelor şi de a-ţi asuma anumite riscuri.


Vărsător:

Astăzi, 22 august 2013, visezi cu ochii deschişi la metode şi scheme de a câştiga cât mai rapid o sumă mare de bani. Nu zice nimeni că nu este bine să speri, însă acest lucru nu trebuie să îţi distragă atenţia de la lucruri mai importante, cum ar fi sarcinile de la locul de muncă! Pentru a face mai mulţi bani trebuie să munceşti mai mult!


Peşti:

Eşti mai sentimental decât de obicei şi vrei să spui deschis ce sentimente nutreşti pentru o anumită persoană. Înainte de a face acest pas trebuie să te asiguri că sentimentele sunt reciproce şi că nu este iluzorie atracţia pe care crezi că o resimte şi cealaltă persoană faţă de tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS