Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 23 august 2013


Berbec:

Vineri, 23 august 2013, gândeşte-te cum ai putea să faci nişte bani în plus. Unele lucruri pe care obişnuiai să le faci cândva se pot dovedi profitabile în viitor. O schimbare de decor şi de program îţi vor aduce posibilităţi noi de câştig. Nu te feri să lucrezi peste program, vei fi răsplătit pe măsură!


Taur:

Astăzi, 23 august 2013, nu te lăsa păcălit de cei care încearcă să profite de pe urma muncii tale. Concentrează-te pe situaţia materială, dar şi pe modurile în care îţi poţi îmbunătăţi viaţa personală. Dragostea îţi va oferi numeroase bucurii.


Gemeni:

Astăzi, 23 august 2013, vei reuşi să obţii rezultate bune în rezolvarea unor probleme delicate de familie. Astfel, cu inima uşoară vei avea unele experienţe nemaipomenite, asta şi dacă vei reuşi să-ţi temperezi atitudinea ta critică.


Rac:

Ai parte de o sănătate bună. Nimeni nu te trage de mânecă să te avertizeze. Nu lăsa ca greul să te oprească din drumul tău. Se poate să te îndrăgosteşti până peste cap, ceea ce e minunat!


Leu:

Vineri, 23 august 2013, trebuie să iei măsuri drastice pentru a opri scurgerea din buzunarul tău care îţi poate dezechilibra serios bugetul. Există riscul unei despărţiri bruşte, chiar dacă relaţia cu partenerul tău este în formare sau deja aveţi o viaţă de cuplu.


Fecioară:

Distrează-te un pic. Încearcă să-i ajuţi pe cei în care crezi şi vei putea întâlni oameni care să te ajute în viitor. Nu îţi lăsa sentimentele să inducă o stare de nesiguranţă privind o sarcină care ţi s-a dat de îndeplinit.


Balanţă:

Astăzi, 23 august 2013, la locul de muncă, nu-ţi subestima adversarii, încearcă să le cunoşti slăbiciunile şi astfel vei avea succes fără prea multă dificultate. Fereşte-te de produsele alimentare care nu sunt foarte proaspete, riscurile de intoxicaţii sunt foarte mari.


Scorpion:

Ar fi bine să acceptaţi ajutorul unei persoane mai în vârstă. Până la urmă totul se va termina cu bine şi te vei simţii uşurat. Te va ajuta o vizită la medicul de familie. În urma unei şuete cu prietenii vei putea vedea lucrurile şi din altă perspectivă.


Săgetător:

Vineri, 23 august 2013, problemele financiare ar putea fi rezolvate. Vei avea rezultate curând dacă te concentrezi asupra sarcinilor financiare. Pentru cei ce ştiu să-l găsească este norocul! Eşti gata să faci tot ce stă în puterea ta pentru a grăbi lucrurile în direcţia visată neţinând cont de ceea ce ţi se cere.


Capricorn:

Controversele pe care le vei avea se vor dovedi constructive. Aştepţi cu nerăbdare schimbarea în dragoste la care tânjeşti. Deschide ochii înainte de a te arunca într-o aventură care s-ar putea să nu te pună într-o lumină favorabilă. Profită de orice ocazie care se iveşte pentru că nu vei ştii niciodată unde poate duce o anumită situaţie şi nu mai sta pe gânduri.


Vărsător:

O zi bună pentru a mai adăuga ceva în panoplia talentelor tale şi a-ţi spori şansele de a te apropia de noi câştiguri. Dacă vei arăta o doză oricât de mică de posesivitate sau gelozie, vei simţi pe pielea ta că toate acestea vor lucra, practic, împotriva ta.


Peşti:

Ce rost are să îţi pierzi vremea cu certuri? Schimbă ce trebuie schimbat şi mergi înainte. Dragostea este în aşteptare, iar socializarea este absolut necesară. Profită de această zi şi de vremea frumoasă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS