Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 august 2013


Berbec:

Miercuri, 21 august 2013, te vei confrunta cu consecinţe total neaşteptate, dar şi neplăcute, apărute ca urmare a demersurilor tale foarte ambiţioase din ultimul timp. Cu toate că ai vrea să poţi să te retragi într-un loc liniştit unde să fii singur, eşti conştient ca problemele nu se vor rezolva de la sine şi că mai devreme sau mai târziu tot va trebui să le înfrunţi.


Taur:

Astăzi, 21 august 2013, te gândeşti să îţi schimbi locul de muncă sau măcar poziţia pe care o ocupi pe plan profesional. Consideri că este momentul să faci o schimbare, căci simţi că începi să te plafonezi acolo unde eşti. Indiferent ce mişcare alegi să faci trebuie să ştii că aceasta va avea un puternic impact asupra dinamicii familiei sau cuplului.


Gemeni:

Astăzi, 21 august 2013, vei intra în posesia unor informaţii foarte importante, care-ţi vor zdruncina din rădăcini credinţele şi chiar unele dintre valori. În ultima perioadă ai studiat foarte mult şi ai aflat astfel că în faţa ta s-au deschis foarte multe posibilităţi şi oportunităţi noi, făcându-te astfel să adaugi noi scopuri şi sensuri vieţii tale.


Rac:

Te vei simţi mai conectat decât oricând cu cei dragi şi vei avea parte de efuziuni sentimentale puternice. Cu toate acestea, te vei confrunta cu o scădere a încrederii în sine, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra vieţii tale. Trebuie să îndrăzneşti să priveşti în spatele aparenţelor şi să vezi de unde apare îndoiala. Traversezi o perioadă de schimbări, însă se va dovedi a fi una benefică.


Leu:

Miercuri, 21 august 2013, te-ai săturat de felul în care se petrec lucrurile într-o relaţie de parteneriat, aşa că ai decis că este momentul să rupi pisica în două şi să clarifici odată pentru totdeauna această situaţie. Schimbarea dinamicii unui parteneriat va avea efecte pozitive asupra întregii tale vieţi. Iar acest lucru va atrage şi mai multe lucruri pozitive după sine.


Fecioară:

Vei avea mai multe comisioane de făcut, atât în interes personal, cât şi pentru partenerul de cuplu. Azi dai dovadă de mai multă sensibilitate decât de obicei şi ai tendinţa de a exagera în anumite privinţe. Iar acest lucru ar putea duce la certuri cu jumătatea ta. Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi odihneşte-te suficient.


Balanţă:

Astăzi, 21 august 2013, eşti foarte optimist şi ai tendinţa de a vedea numai părţile frumoase ale lucrurilor şi persoanelor. Cu toate astea, ai putea să te înşeli, căci nu întotdeauna un ambalaj frumos ascunde ceva bun. Trebuie să priveşti dincolo de aparenţe şi să judeci corect lucrurile. Aşa cum nu trebuie să judeci o carte după coperta sa, nici persoanele nu trebuiesc apreciate numai după înfăţişare!


Scorpion:

Eşti melancolic azi, căci rememorezi fapte şi situaţii din trecut şi îţi aminteşti şi de unele răni emoţionale, care refuză să se închidă chiar şi după atâţia ani. Din fericire, vei reuşi să depăşeşti cu bine acest moment dureros şi în sfârşit îţi clarifici totul, astfel încât reuşeşti să laşi trecutul în urmă şi îţi concentrezi atenţia numai asupra prezentului şi viitorului.


Săgetător:

Miercuri, 21 august 2013, vei avea o zi foarte încărcată şi nu vei reuşi să ai niciun moment liber numai pentru tine, în care să îţi pui ordine în gânduri. Cu toate că cei din jur vor să îi ajuţi şi să îi asculţi, va trebui totuşi să te ocupi şi de proiectele şi treburile tale, căci rişti să rămâi în urmă cu munca şi să nu te achiţi de responsabilităţi.


Capricorn:

Dai dovadă de prea multă încredere în forţele tale şi ai putea să ai parte de neplăceri dacă nu acorzi suficientă atenţie detaliilor. Ţi se pare că viitorul este mai strălucitor ca niciodată şi ai tendinţa de a cheltui mai mulţi bani decât ai sau îţi permiţi. Mai aşteaptă câteva zile înainte de a face o investiţie semnificativă!


Vărsător:

Astăzi, 21 august 2013, cu toate că aveai impresia că ştii exact ceea ce îţi doreşti, stările tale vor fluctua destul de mult, astfel încât îţi vei da seama că vrei altceva decât până acum. Instabilitatea şi variaţiile de dispoziţie îi vor confuza foarte rău pe cei apropiaţi şi este chiar posibil să ajungi să te cerţi cu partenerul de viaţă sau cu cineva din familie.


Peşti:

Nu suporţi să se amestece nimeni în treburile tale personale şi reacţionezi destul de neplăcut atunci când ţi se pun întrebări incomode. Să eviţi o discuţie doar pentru că te face să te simţi inconfortabil, nu este o strategie bună pe termen lung, mai ales că mai devreme sau mai târziu tot va trebui să ai acea conversaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS