Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 august 2013


Berbec:

Sâmbătă, 17 august 2013, poate fi o zi în care să cauţi agitaţie, în care să te epuizezi în aventuri şi activităţi solicitante. E posibil să preferi să te retragi în spaţiul protector al imaginaţiei, al visării şi poeziei. Probabil că performanţele intelectuale se îmbină cumva extrem de iscusit cu emoţia şi trăirile, iar romantismul te împinge să modelezi materia primă a amintirilor într-o formă artistică pe care ţi-o simţi apropiată. Atenţie la gelozie!


Taur:

Astăzi, 17 august 2013, s-ar putea să te obsedeze o anumită decizie financiară sau să te urmărească fantoma unei datorii neachitate. Oricum ar fi, lucrurile par dificil de stabilizat în plan financiar, aşa că încearcă să faci faţă provizoratului şi imprevizibilului înarmându-te cu prudenţă şi răbdare. Mai degrabă ocupă-te de activităţi şi îndeletniciri practice, care-ţi solicită mai mult fizicul şi mai puţin mintea!


Gemeni:

Astăzi, 17 august 2013, e posibil să deprinzi arta de a te suporta pe tine însuţi şi, drept urmare şi pe cea de a-i suporta pe ceilalţi. În urma unui dialog cu slăbiciunile proprii, ajungi probabil la un bun echilibru interior care ar putea face din tine un partener de afaceri sigur pe el şi tenace. Nu mai poţi lupta însă cu mijloacele raţionale ale minţii, cu răbdare şi înţelegere când trebuie să tranşezi o problemă de familie.


Rac:

Ţi s-ar putea aduce azi acuze serioase cum că nu ştii să te treci în plan secund, că nu ştii să dai întâietate dorinţelor persoanei iubite. Poate fi vorba şi de o fază de monotonie intervenită în viaţa de cuplu, de plictiseală sau uzură, care să te îmbie să cauţi un partener nou, proaspăt şi interesant. Dacă te simţi ca un leu în cuşcă şi vrei să evadezi, fă-o undeva în natură ori alege să faci sportul preferat!


Leu:

Sâmbătă, 17 august 2013, ai putea fi chemat să valorifici un bun de valoare, un bun imobiliar aflat în proprietatea de drept a întregii familii. Ori ai putea avea un rol decisiv într-o negociere de vânzare-cumpărare a unei proprietăţi care ar urma să aparţină celor apropiaţi. E posibil să se nască idei extrem de strălucite în materie de afaceri de familie. Poţi înţelege azi miezul unor vorbe precum unde-s doi puterea creşte.


Fecioară:

E de aşteptat astăzi să fii mai uşor iritabil şi destul de acid la remarcile, chiar şi binevoitoare, ale părinţilor. Nu te simţi confortabil să primeşti ordine şi sfaturi, nu eşti în largul tău dacă eşti cicălit şi urmărit la tot pasul. În loc să dinamitezi relaţiile interpersonale, încearcă să duci tot excesul de energie într-o activitate utilă ori într-o activitate sportivă pe gustul tău.


Balanţă:

Astăzi, 17 august 2013, politeţea poate fi o regulă de convieţuire despre care să crezi că se impune cu prioritate. Formă de salut, formulele şi gesturile de adresare pot face parte dintr-un ritual pe care ţii să-l respecţi. În mod paradoxal, e posibil totuşi să treci din când în când şi în cealaltă extremă, încurajând pornirile naturale, spontane şi autentice, o sinceritate ofensatoare, să te laşi antrenat de gesturi violente.


Scorpion:

În plan financiar, te poţi afla azi în contratimp cu toate deciziile inspirate. Probabil că nu ai deloc intuiţia oportunităţilor de câştig, dimpotrivă gândeşti complicat şi lipsit de simţ practic, deloc în avantajul tău. Altfel, te poţi simţi în putere şi perfect apt să execuţi sarcini de muncă cu grad de dificultate sporit, nişte obligaţii de ordin profesional care cer un efort suplimentar.


Săgetător:

Sâmbătă, 17 august 2013, nu te mai implica în activităţi care te suprasolicită. Nu trebuie să uiţi că un cuplu nu se poate baza doar pe o relaţie fizică. Lucrurile ar putea fi puse într-o nouă perspectivă. Câteodată vei putea găsi un motiv, alteori nu.


Capricorn:

E de aşteptat ca parcursul zilei de azi să fie destul de sinuos. Îţi populezi din plin existenţa cu prieteni şi amici, motiv pentru care relaţia cu partenerul de cuplu ar putea decurge precipitat şi mânios, posibil cu obiecţii, reproşuri şi insulte adresate pe tonalităţi acute. Din fericire, ai flerul necesar să dibuieşti la timp momentele cheie ale înfruntărilor şi să intervii salvator în aplanarea conflictelor.


Vărsător:

Astăzi, 17 august 2013, oricât ai insista în privinţa obţinerii unor câştiguri financiare şi materiale, oricât te-ai înverşuna să faci rost de o sumă de bani, şansele de reuşită sunt destul de mici. Există mari perspective de reabilitare însă a unei poveşti de dragoste, care are şanse să curgă şi să înflorească chiar şi în condiţii de maximă ostilitate. Poţi deveni mai receptiv, tolerant şi înţelegător cu cei apropiaţi, în special cu părinţii.


Peşti:

Tema zilei poate repune pe tapet conflictul între generaţii. Te poate nemulţumi atitudinea conservatoare, docilă şi supusă a părinţilor, care par să te ţină în loc, să te frâneze în a-ţi duce la îndeplinire un proiect personal îndrăzneţ, riscant. În cazul în care eşti prea energic şi ţii musai să răspunzi provocărilor şi să ieşi din rutină, te poţi angaja într-o serie de activităţi sportive ori de divertisment.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS