Horoscop Urania zilnic: vineri, 16 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 16 august 2013


Berbec:

Vineri, 16 august 2013, vrei să rezolvi anumite probleme cu care te confrunţi de ceva timp, mai ales în domeniul sentimental. Însă nu vei reuşi să faci nimic de unul singur. Ai nevoie de ajutorul unui prieten care se va erija cumva în vocea conştiinţei tale şi îţi va da cele mai bune sfaturi.


Taur:

Astăzi, 16 august 2013, perfecţiunea este un deziderat al multora, însă nu este atât de uşor de atins. Vei fi mai stresat decât de obicei, căci vei încerca să fii cât mai aproape de perfecţiune, sau cel puţin de felul în care tu interpretezi acest concept. Încerci să faci tot ce îţi stă în putere pentru a nu greşi nimic, însă ceilalţi vor considera că exagerezi.


Gemeni:

Astăzi, 16 august 2013, cu toate că te vei concentra aproape exclusiv asupra relaţiilor cu cei din jur, conexiunile tale cu persoanele pe care le consideri a fi importante nu vor fi foarte grozave. Tu vrei profunzime şi trăiri emoţionale intense, însă vei avea parte mai degrabă de aventură şi provocare. Încearcă să fii un bun prieten.


Rac:

Vei încerca să găseşti soluţii la problemele cu care te confrunţi, însă acestea vor fi mai degrabă nerealiste, cu toate că vor stârni admiraţia celor din jur şi vor câştiga puncte la capitolul creativitate. Ai putea însă chiar să dai lovitura cu anumite măsuri mai puţin obişnuite.


Leu:

Vineri, 16 august 2013, şarmul personal te va ajuta să rezolvi anumite încurcături, într-o manieră mai mult decât diplomată. Vei fi pe fază la momentul potrivit şi vei profita la maxim de orice oportunitate ivită. Trebuie să îţi foloseşti la maxim creativitatea şi să nu te bazezi decât pe tine însuţi.


Fecioară:

Este posibil să te confrunţi cu anumite probleme sentimentale azi, căci nu vei reuşi să te exprimi direct, clar şi concis. Cu toate că tânjeşti după anumite lucruri în relaţia ta, nu vei reuşi să le enumeri direct către persoana vizată, căci eşti foarte emotiv.


Balanţă:

Astăzi, 16 august 2013, planeta ta guvernatoare, va reintra în semnul tău, aşa că te va îndemna să spui ceea ce gândeşti şi ceea ce simţi. Vei face dezvăluiri importante faţă de o persoană în care ai încredere şi care înseamnă mult pentru tine. Nu trebuie să îţi faci griji, căci secretele tale sunt în siguranţă!


Scorpion:

Azi eşti mai degrabă melancolic şi vei încerca să închizi nişte răni emoţionale mai vechi, ce încă mai sângerează. Este posibil ca nu toţi cei din jur să îţi înţeleagă reacţiile şi demersurile, aşa că este mai înţelept să cauţi un loc în care te simţi în siguranţă sau o persoană care nu te judecă şi te acceptă aşa cum eşti, pentru a-ţi putea duce la bun sfârşit intenţiile.


Săgetător:

Vineri, 16 august 2013, vei considera această zi ca fiind una ciudată pentru tine. De obicei ştii ce vrei şi ce simţi, însă azi constaţi că nu îţi poţi controla sentimentele şi parcă eşti într-un veritabil carusel. Lucrurile tind să se schimbe rapid şi dacă acum ai senzaţia că îţi cunoşti exact poziţia, în secunda următoare totul este taman pe dos.


Capricorn:

Eşti mai motivat ca niciodată să faci anumite modificări în viaţa ta, însă încă nu eşti dispus să îţi dai toate cărţile pe faţă, ci preferi să păstrezi vreo doi aşi în mânecă. În acest moment ştii mai multe decât restul persoanelor, aşa că ai de partea ta un atu important.


Vărsător:

Astăzi, 16 august 2013, traversezi o perioadă propice, în care trebuie să îţi foloseşti la maximum creativitatea, pentru a găsi cele mai potrivite soluţii pentru problemele tale sau pentru a iniţia noi proiecte. Situaţia financiară nu este tocmai strălucită, însă demersurile zilei de azi îţi vor asigura câştigurile următoare.


Peşti:

La locul de muncă îţi vei canaliza toată energia pentru a te achita de sarcini mai puţin plăcute, dar de la care nu te poţi eschiva. Nu trebuie să te laşi doborât emoţional, ci trebuie să încerci să îţi schimbi un pic perspectiva asupra lucrurilor. Concentrează-te asupra prezentului şi atât!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS