Horoscop Urania zilnic: joi, 15 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 15 august 2013


Berbec:

Joi, 15 august 2013, preferi ca tu să deţii controlul total atunci când vine vorba de viaţa ta. Chiar dacă reuşeşti să tolerezi şi alte persoane prin preajmă, nu vei lăsa niciodată frâiele în mâna altcuiva, indiferent de gradul de rudenie sau prietenia dintre voi.


Taur:

Astăzi, 15 august 2013, cu toate că încerci să găseşti o oarecare stabilitate în viaţa ta, visele şi obiectivele tale par că se modifică pe măsură ce trece timpul. Efectiv ai tendinţa de a te pierde printre gânduri şi de a te retrage în lumea ta. Iar cei din jur par a fi împotriva ta, căci nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.


Gemeni:

Astăzi, 15 august 2013, va trebui să îţi schimbi perspectiva asupra unei situaţii şi să gândeşti mai puţin convenţional lucrurile, dacă vrei să eviţi tensiunile şi certurile cu cei apropiaţi. Este posibil să primeşti unele oferte de dragoste, însă este ultimul lucru la care îţi stă mintea, aşa că vei refuza orice propunere.


Rac:

Vei fi mai hotărât şi mai îndrăzneţ ca niciodată. Aşa că vei avea ocazia de a lua decizii radicale şi de a face anumite schimbări, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Poate începi o nouă relaţie sau îţi schimbi locul de muncă.


Leu:

Joi, 15 august 2013, nu este un moment bun să începi noi activităţi sau afaceri. Este posibil să nu faci cele mai bune alegeri sau să nu iei cele mai bune decizii, aşa că mai bine mai aştepţi câteva zile şi astfel nu vei fi dezamăgit.


Fecioară:

Dimineaţă vei afla că un proiect, care nu părea să fie posibil să se mai materializeze, va demara în cele din urmă şi îţi va aduce câştiguri frumoase. Este posibil să primeşti oferte interesante şi în dragoste.


Balanţă:

Astăzi, 15 august 2013, vei acţiona bazându-te pe intuiţie, iar acest lucru îţi va aduce succes, atât pe plan profesional, cât şi personal. Sunt favorizate călătoriile în interesul serviciului, căci veţi câştiga mai mulţi bani decât ai sperat.


Scorpion:

Datorită atitudinii tale pozitive vei reuşi să îndepărtezi orice obstacol ce se interpune între tine şi scopul pe care ţi l-ai propus. Chiar dacă nu vei reuşi să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus dintr-o dată, trebuie să mai ai puţină răbdare, căci lucrurile evoluează pozitiv.


Săgetător:

Joi, 15 august 2013, va fi o zi foarte solicitantă şi nu prea vei avea timp doar pentru tine. Cu toate astea, pe seară, este posibil să ai o discuţie foarte interesantă cu o persoană pe care o considerai doar un simplu prieten, dar care va deveni mult mai mult decât atât.


Capricorn:

Programul şi planurile tale vor fi date complet peste cap de către o persoană apropiată, care va face ceva total neaşteptat. Încearcă să nu te opui schimbărilor, căci te aşteaptă multe surprize plăcute. Adaptează-ţi planurile din mers şi îmbrăţişează noutatea din viaţa ta.


Vărsător:

Astăzi, 15 august 2013, îţi plac situaţiile complicate, mai ales când acestea te stimulează atât intelectual, cât şi emoţional. Cu toate astea, momentan te afli în mijlocul unei chestiuni asupra căreia nu deţii controlul şi nu reuşeşti să o rezolvi.


Peşti:

Cineva din anturaj te va călca în mod constant pe bătături, iar acest fapt te va înfuria, mai ales că nu înţelegi de ce face acest lucru. Înainte de a face şi a spune ceva ce vei regreta, mai bine aşteaptă să afli mai multe informaţii, care să îţi dezvăluie adevăratele intenţii ale persoanei respective.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS