Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 august 2013


Berbec:

Miercuri, 14 august 2013, vei începe un nou proiect sau o nouă activitate, care se va dovedi a fi de succes, dar şi profitabilă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, nu trebuie să te temi să spui ceea ce simţi, căci vei avea parte de surprize foarte plăcute atunci când îţi vei împărtăşi sentimentele.


Taur:

Astăzi, 14 august 2013, relaţiile vor reprezenta piesa centrală a zilei. Chiar dacă nu reuşeşti să descifrezi încă anumite mesaje sau să înţelegi care este exact liantul care te lega de anumite persoane, nu trebuie să îţi faci griji. Acceptă lucrurile aşa cum sunt şi fii fericit că ai parte de persoane speciale în viaţa ta.


Gemeni:

Astăzi, 14 august 2013, te simţi tensionat şi realizezi că te confrunţi cu situaţii destul de delicate în ceea ce priveşte relaţionarea cu cei din jur. Trebuie să îţi menţii starea de mişcare continuă, pentru a nu avea parte de probleme. Nu trebuie să te mulţumeşti cu starea de "status quo", căci lucrurile evoluează în jurul tău şi tu trebuie să te adaptezi din mers.


Rac:

Intensitatea emoţională pe care o resimţi este la cote înalte şi indiferent de vârsta pe care o ai te simţi mai tânăr ca niciodată. Trăieşti la maxim fiecare secundă şi chiar dacă nu dădeai prea multe şanse unei relaţii, constaţi că lucrurile se schimbă sub ochii tăi.


Leu:

Miercuri, 14 august 2013, este posibil să ai parte de ceva probleme sentimentale în relaţia pe care o ai. Nu este cazul să te erijezi într-un personaj din benzile desenate şi să încerci să rezolvi totul. Trebuie doar să încerci să te schimbi şi să devii o persoană mai bună.


Fecioară:

Chiar dacă vei încerca să te detaşezi emoţional, tot nu vei reuşi să te scuteşti de suferinţă şi probleme. Trebuie să îţi înfrunţi propriile incertitudini şi să îţi analizezi profund emoţiile. Dacă vei încerca să te eschivezi, vei avea parte de mai multe complicaţii şi probleme decât crezi!


Balanţă:

Astăzi, 14 august 2013, amâni o decizie importantă, iar acest lucru te epuizează din punct de vedere emoţional. Azi este ziua potrivită să faci alegeri şi să începi o nouă etapă a vieţii tale. Nu trebuie să mai ai îndoieli; orice alegi este mai bine decât starea de incertitudine în care te afli.


Scorpion:

Cu toate că eşti foarte discret atunci când vine vorba de a spune lucruri personale, azi ai tendinţa de a dezvălui mai multe despre tine decât oricând. În mod paradoxal, acest lucru te va ajuta să te cunoşti şi mai bine şi auzindu-te vorbind vei reuşi să ai anumite revelaţii şi să îţi schimbi chiar şi modul de a percepe anumite aspecte.


Săgetător:

Miercuri, 14 august 2013, nu suporţi să minţi şi iubeşti adevărul mai mult decât orice. Constaţi că dacă ascunzi anumite lucruri sau omiţi să le spui, reuşeşti să protejezi unele persoane. În acelaşi timp, în mod ironic, vei reuşi să descoperi anumite informaţii care ţi-au fost ascunse cam din aceleaşi motive.


Capricorn:

Eşti total nemulţumit de faptul că azi trebuie să faci anumite lucruri şi consideri că ai avea mai mult de câştigat dacă nu ai realiza sarcinile care ţi se încredinţează la locul de muncă. Chiar dacă vei reuşi să faci pe plac celorlalţi, vei considera că nu ai făcut ceea ce trebuia şi pentru tine.


Vărsător:

Astăzi, 14 august 2013, ai putea avea ceva probleme la locul de muncă, deoarece cineva va încerca să te discrediteze şi va lansa zvonuri neadevărate despre tine. Nu este cazul să te enervezi sau să reacţionezi brutal! Adevărul va ieşi la iveală mai devreme decât crezi, mai ales dacă eşti dispus să spui lucrurilor pe nume şi să te deschizi faţă de cei din jur.


Peşti:

Te faci că nu înţelegi ceea ce se întâmplă în jur, însă în realitate eşti foarte conştient de sentimentele pe care le ai şi ştii exact ceea ce ai de făcut. Însă preferi să eviţi o confruntare directă, căci ştii că lucrurile pot lua o întorsătură urâtă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS