Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 august 2013


Berbec:

Marţi, 13 august 2013, atitudinea ta optimistă din ultimul timp te poate face să crezi că totul este posibil. Însă este foarte probabil să ai parte de un sentiment de frustrare, căci visele tale intră în conflict cu realitatea dură şi circumstanţele pe care nu le poţi schimba.


Taur:

Astăzi, 13 august 2013, cu toate că tu ai vrea să îţi petreci într-un anumit fel ziua, se pare că cineva apropiat ţie are alte planuri pentru tine. Dificultăţile acestei zile vor apărea din cauza luptei pentru putere de la locul de muncă. Trebuie să încerci să fii mai diplomat!


Gemeni:

Astăzi, 13 august 2013, viaţa ta poate cunoaşte o întorsătură pozitivă, dar numai dacă vei reuşi să rezolvi o problemă delicată, ce trenează de ceva timp. Numai aşa vei reuşi să îţi găseşti fericirea. Este necesar să îţi schimbi obiectivele şi planurile de viitor, dar să dai dovadă şi de tenacitate.


Rac:

Este posibil să pui pe primul plan dorinţele şi nevoile membrilor familiei sau prietenilor şi să renunţi la propriile tale vise, însă acest lucru se va întoarce împotriva ta. Chiar dacă tu crezi că aşa este mai bine şi vrei să fii altruist, în acest moment nu este cea mai bună strategie.


Leu:

Marţi, 13 august 2013, abilităţile tale de comunicare nu sunt tocmai bune, iar acest lucru îţi va afecta relaţiile cu cei din jur. Ai senzaţia că nevoile tale sunt mai importante decât ale celorlalţi şi că toţi trebuie să te asculte şi să te aprobe.


Fecioară:

Vocea ta interioară este mai critică decât de obicei. Însă soluţiile la dilemele tale se află mai aproape decât crezi. Tu eşti singurul care trebuie să îţi învingi limitele şi prejudecăţile pentru a găsi răspunsurile la întrebări şi rezolvările problemelor actuale.


Balanţă:

Astăzi, 13 august 2013, este indicat să nu asculţi sugestiile celor din jur, căci acest lucru îţi poate aduce multe probleme. Nimeni nu ştie prin ce treci şi cum percepi tu lucrurile. Singura sugestie de care trebuie însă să ţii cont este legată de cât cheltui azi.


Scorpion:

Cu toate că nu eşti foarte comunicativ azi, vei reuşi să spui foarte multe lucruri în şi mai puţine cuvinte. Cu toate că cei din jur au tendinţa de a înflori propoziţiile, tu nu vei lua în considerare nimic altceva decât purul adevăr.


Săgetător:

Marţi, 13 august 2013, este foarte important să îţi păstrezi calmul şi să tratezi problemele pe rând, pe măsură ce apar. Dacă cineva îţi va solicita ajutorul, nu trebuie să eziţi. Fericirea stă în mâinile tale şi depinde numai de tine să faci alegerile corecte!


Capricorn:

Vei reuşi să te achiţi relativ rapid de sarcinile zilnice, mai ales dacă ai de făcut ceva cu totul nou şi incitant. Chiar dacă nu vei reuşi să faci exact ceea ce îţi doreşti, nu este cazul să intri în panică. Pentru a reuşi să treci la o nouă etapă a vieţii tale trebuie să rezolvi problemele mai vechi.


Vărsător:

Astăzi, 13 august 2013, vei reuşi să termini, în sfârşit, un proiect mai vechi. Însă acest lucru nu te mulţumeşte şi ai tendinţa de a te refugia în şi mai multă muncă, spre dezaprobarea persoanei iubite, care spera să petreacă mai mult timp cu tine.


Peşti:

Trebuie să ai curajul de a trece la următorul nivel pe plan profesional. Ceea ce făceai ca hobby până acum, se poate dovedi a fi o sursă importantă de venit. Dacă te vei lovi de vreun obstacol, înseamnă că trebuie să faci anumite schimbări în viaţa ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS