Horoscop Urania zilnic: duminică, 18 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 18 august 2013


Berbec:

Duminică, 18 august 2013, dacă vei avea curajul să te lansezi în necunoscut şi să ieşi din zona de confort, vei avea parte de mai multe oportunităţi decât ţi-ai putea imagina. Chiar şi în ceea ce priveşte problemele emoţionale, este indicat să accepţi faptul că viitorul este imprevizibil şi plin de surprize. Nu este musai să ai un plan prestabilit!


Taur:

Astăzi, 18 august 2013, eşti foarte hotărât să reuşeşti în tot ceea ce faci şi vrei cu orice chip să depăşeşti orice obstacol ivit în calea realizării planurilor pe care ţi le-ai propus. Este cel mai bun moment să treci la acţiune şi dacă vei rata această ocazie vei regreta ulterior.


Gemeni:

Astăzi, 18 august 2013, cu toate că sentimentele tale joacă un rol mult mai important decât până acum în viaţa ta, nu îţi va fi deloc uşor să le exprimi prin cuvinte. Chiar dacă încerci să domini cu ajutorul minţii ceea ce simţi, emoţiile vor reuşi să iasă la iveală şi vor domina raţiunea. Chiar dacă poate fi neplăcut să accepţi că poţi fi vulnerabil, trebuie să îţi exteriorizezi ceea ce simţi.


Rac:

Este o zi perfectă pentru a lua decizii în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală şi pentru a-ţi face planuri de viitor. Sentimentele pe care le nutreşti vor fi foarte intense şi chiar dacă nu vrei să accepţi ce simţi pentru cineva sau te temi să nu suferi din dragoste, tot nu vei reuşi să-ţi ascunzi adevăratele simţăminte.


Leu:

Duminică, 18 august 2013, deja ştii că realitatea poate fi uneori dură şi soarta este plină de provocări, însă chiar şi aşa tot vei fi luat prin surprindere de faptul că ţi se vor scoate în cale noi obstacole sau că vei fi "binecuvântat" cu şi mai multe sarcini de îndeplinit. Trebuie să te asiguri că nu joci şi tu un rol în toate aceste probleme!


Fecioară:

Ai reuşit să ieşi din lumina reflectoarelor şi sperai că azi te vei bucura de ceva linişte. Greşit! Chiar dacă încerci să devii invizibil, acest lucru nu îi va împiedica pe cei din jur să emită noi şi noi pretenţii de la tine. Trebuie să ai curajul să ceri ajutorul şi să îi implici şi pe ceilalţi în activităţi.


Balanţă:

Astăzi, 18 august 2013, încerci să faci ce este mai bine pentru toată lumea, aşadar eşti perceput ca fiind o persoană căreia nu prea îi pasă de propriile nevoi şi probleme. Din acest motiv pretenţiile şi cererile celorlalţi ajung să crească treptat, până când constaţi că nu mai faci faţă solicitărilor şi nu mai reuşeşti să ai o viaţă proprie.


Scorpion:

Te confrunţi cu o mare dilemă şi nu ştii cum este mai bine să reacţionezi în faţa noianului de probleme pe care le ai acum pe cap: pe de o parte ai vrea să stai pitit până când trece "furtuna", însă pe de altă parte îţi vine să îţi pui picioarele pe spinare şi să fugi cât mai departe.


Săgetător:

Duminică, 18 august 2013, va fi o zi foarte specială, mai ales în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Este posibil să întâlneşti o persoană faţă de care să nutreşti o puternică atracţie, care, din fericire, va fi şi reciprocă, aşa că ai toate şansele ca azi să te îndrăgosteşti.


Capricorn:

Ai mari şanse ca azi să faci, în sfârşit, un pas important în viaţa ta. Poate fi cu adevărat înspăimântător să te rupi de tot ceea ce ştiai şi aveai şi să începi o nouă etapă, însă uneori aceasta este singura metodă de a evolua. Viitorul este acum în mâinile tale!


Vărsător:

Astăzi, 18 august 2013, trebuie să fii foarte vigilent şi să munceşti mai mult decât de obicei, căci ţi-ai asumat prea multe responsabilităţi, poate chiar mai multe decât poţi duce, aşa că nu îţi permiţi să faci nicio greşeală. Mai ales că duşmanii tăi abia aşteaptă să faci o eroare şi sunt cu ochii pe tine.


Peşti:

Ai foarte multă energie azi, în mare parte acest fapt se datorează intensităţii mărite a sentimentelor pe care le ai. În acelaşi timp eşti cu picioarele pe pământ şi ştii ceea ce îţi doreşti şi nu eşti dispus să faci compromisuri atunci când vine vorba de visurile tale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS