Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 mai 2013




Berbec:

Miercuri, 15 mai 2013, ceilalţi te vor simţi mai potolit. Ai timp să revizuieşti nişte mesaje şi relaţii, să reiei nişte studii sau să clarifici neînţelegeri cu persoane din trecut.




Taur:

Astăzi, 15 mai 2013, exagerezi şi faci caz de orice durere pasageră. Eşti destul de nehotărât, asta şi pentru că nu ţi-e clar care sunt dorinţele tale reale.




Gemeni:

Miercuri, 15 mai 2013, e posibil ca anumite treburi domestice sau chiar proiecte profesionale să îţi consume tot timpul. Una spune intuiţia ta şi alta gândeşti tu că e bine pentru tine.




Rac:

Astăzi, 15 mai 2013, atenţia ta se îndreaptă spre persoana iubită şi spre copii. Ai de exersat discreţia, tăcerea şi răbdarea.




Leu:

Miercuri, 15 mai 2013, ascunzi o agresivitate pe care o poţi scoate la suprafaţă în orice moment. Ai o nemulţumire de fundal şi un sentiment de neîmplinire sau nesiguranţă care nu ţi-e clar de unde vine.




Fecioară:

Astăzi, 15 mai 2013, fii mult mai blând cu tine însuţi, să-ţi spui că poţi, că eşti în stare. Îţi retragi o serie de promisiuni sau renunţi la un proiect.




Balanţă:

Miercuri, 15 mai 2013, e bine să laşi lucrurile să curgă de la sine şi să nu te gândeşti de două ori la ele. E necesar să deosebeşti dorinţele autentice de iluzii.




Scorpion:

Astăzi, 15 mai 2013, e bine să o laşi mai uşor şi să te odihneşti cât mai mult. Poţi crea lucruri excepţionale, cu condiţia să laşi deoparte interesele, gândul la bani sau nesiguranţa.




Săgetător:

Miercuri, 15 mai 2013, întreabă-te de ce ţi-e frică, de ce fugi. Ai ocazia să vezi care relaţii îţi sunt benefice, căror propuneri dai curs şi cum vrei să fii perceput în exterior.




Capricorn:

Astăzi, 15 mai 2013, se întrevăd noi orizonturi. E posibil să renunţi la ceva, să revii asupra unor decizii sau chiar să schimbi locul de muncă.




Vărsător:

Miercuri, 15 mai 2013, încearcă să fii cât mai detaşat posibil, pentru că numai aşa poţi avea şansa de a primi răspunsuri. Începe o perioadă de schimbări şi revizuiri în ce priveşte relaţia sentimentală.




Peşti:

Astăzi, 15 mai 2013, eşti predispus la contre verbale şi la reproşuri. E bine să priveşti mai întâi paiul din ochii tăi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS