Horoscop Urania zilnic: joi, 16 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 mai 2013
Berbec:

Joi, 16 mai 2013, încearcă să îţi plăteşti taxele şi impozitele. Eşti provocat să te uiţi la ce-ţi doreşti cu adevărat şi să faci nişte alegeri pentru binele tău.
Taur:

Astăzi, 16 mai 2013, sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Experienţele acestei zile te îndeamnă să exersezi detaşarea şi eliminarea gândurilor toxice.
Gemeni:

Joi, 16 mai 2013, se anunţă o zi încărcată la serviciu. E momentul să ieşi din zona de confort şi să îmbrăţişezi o schimbare sau un drum nou.
Rac:

Astăzi, 16 mai 2013, relaţia cu persoana iubită este tensionată. A venit momentul să renunţi la nişte ataşamente în ce priveşte unele parteneriate şi relaţii.
Leu:

Joi, 16 mai 2013, încearcă să găseşti un echilibru între viaţa privată şi cea socială. Contextul astral favorizează revelaţiile şi ideile ingenioase.
Fecioară:

Astăzi, 16 mai 2013, sunt favorizate examenele şi interviurile. Fii atent la tendinţa de a abuza de generozitatea unei persoane apropiate.
Balanţă:

Joi, 16 mai 2013, se anunţă schimbări majore la capitolul financiar. E posibil ca partenerul să-ţi facă o surpriză de zile mari ori să te invite într-o excursie.
Scorpion:

Astăzi, 16 mai 2013, beneficiezi de o energie astrală deosebită. În plus poţi beneficia de câştiguri pe termen lung.
Săgetător:

Joi, 16 mai 2013, trasează-ţi noi planuri de viaţă şi încearcă să le urmezi întocmai. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă doar cu tine însuţi.
Capricorn:

Astăzi, 16 mai 2013, unele relaţii se pot încheia. E momentul să revii asupra unor alegeri şi relaţii din zona profesională şi să tragi nişte concluzii.
Vărsător:

Joi, 16 mai 2013, familia îţi solicită aportul, însă ai tendinţa de a-i refuza. Este o zi dinamică, cu surprize şi schimbări de planuri.
Peşti:

Astăzi, 16 mai 2013, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte şi bine ar fi să îi dai curs. Unii nativi se bucură de ocazii inedite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS