Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 14 mai 2013




Berbec:

Marţi, 14 mai 2013, anumite lucruri ascunse pot ieşi la iveală şi te pot pune pe gânduri. Păstrează o gândire pozitivă şi ai încredere în alegerile bazate pe intuiţia ta.




Taur:

Astăzi, 14 mai 2013, e bine să iei lucrurile la modul lejer şi, dacă e nevoie, să faci haz de necaz. Evenimente însemnate pot avea loc acum în viaţa ta, în ce priveşte afacerile şi banii.




Gemeni:

Marţi, 14 mai 2013, munca reprezintă pentru tine o foarte bună terapie. Unii nativi pot construi foarte frumos un proiect creativ sau o relaţie afectivă.




Rac:

Astăzi, 14 mai 2013, vei avea de continuat ceva ce nu ai terminat din zilele precedente. E posibil ca atenţia ta să fie absorbită de nevoile celorlalţi.




Leu:

Marţi, 14 mai 2013, s-ar putea să renunţi la numite inhibiţii şi la autocenzură pentru a spune lucrurilor pe nume. Acum e momentul să-ţi pui în practică idei mai vechi.




Fecioară:

Astăzi, 14 mai 2013, abţine-te de la replici acide în comunicare şi nu-i provoca pe ceilalţi! Fii atent la mesajele şi informaţiile primite, în aceste zile îţi poţi vedea un vis împlinit.




Balanţă:

Marţi, 14 mai 2013, grijile tale se leagă în special de partenerul de viaţă şi de oamenii cu care ai ceva în comun. Unii nativi au revelaţii preţioase şi trec prin transformări interioare uriaşe.




Scorpion:

Astăzi, 14 mai 2013, e indicat să te abţii să stârneşti conflicte şi să pui presiune pe ceilalţi! Te gândeşti intens la soluţii ca să-ţi meargă mai bine.




Săgetător:

Marţi, 14 mai 2013, s-ar putea să fii epuizat de pesimismul tău şi de gândurile mai puţin luminoase pe care le ai. Totul pare să-ţi alunece printre degete, astfel că nu mai poţi controla nimic.




Capricorn:

Astăzi, 14 mai 2013, nevoia ta de a acţiona, de a te simţi mai bine în pielea ta creşte exponenţial. Eşti tentat să spui mai multe decât e cazul ori să denaturezi sensul informaţiilor care ajung la tine.




Vărsător:

Marţi, 14 mai 2013, e posibil să iei o decizie care să-ţi dea peste cap echilibrul din viaţa profesională sau să-l restabilească. Investiţiile, negocierile sau speculaţiile financiare ar trebui evitate.




Peşti:

Astăzi, 14 mai 2013, e bine să te fereşti de ipostazele ridicole. Te afli într-o perioadă de transformări profunde la nivel de aspiraţii şi relaţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS