Horoscop Urania zilnic: vineri, 26 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 10 martie 2013




Berbec:

Vineri, 26 aprilie 2013, petreci momente agreabile cu prietenii. Poate vrei să aduci un suflu nou sau să te rupi de o conjunctură care nu te mai mulţumeşte.




Taur:

Astăzi, 26 aprilie 2013, ideile tale vor fi ascultate şi însuşite de către persoanele din anturaj sau din familie. Ajungi la oamenii de care ai nevoie, găseşti sprijinul dorit.




Gemeni:

Vineri, 26 aprilie 2013, poţi găsi o soluţie pe care o aştepţi demult la o problemă administrativă. Nu e momentul să rişti, aruncându-te în proiecte despre care nu ştii nimic.




Rac:

Astăzi, 26 aprilie 2013, găseşti răspunsuri la o serie de întrebări legate de un parteneriat. Dacă apar evenimente neprevăzute în zona profesională, fii gata să le abordezi cu creativitate.




Leu:

Vineri, 26 aprilie 2013, toată lumea pare să vrea un sfat de la tine, o părere, o informaţie. Vor veni tot felul de stări şi emoţii, încearcă să stai în ele, să le trăieşti.




Fecioară:

Astăzi, 26 aprilie 2013, ai spor, eşti eficient şi creativ. Este o zi a conexiunilor, schimbului de informaţii şi derulării eficiente a unor proiecte.




Balanţă:

Vineri, 26 aprilie 2013, ţi-e foarte uşor să te exprimi aşa cum simţi, să cooperezi cu cei din jur. Atenţia ta va fi îndreptată către relaţiile cu şefii.




Scorpion:

Astăzi, 26 aprilie 2013, este o zi excelentă pentru a-ţi pune casa în ordine. Te gândeşti mult la viitor, la unele aspiraţii şi dorinţe.




Săgetător:

Vineri, 26 aprilie 2013, eşti în căutare de senzaţional, de informaţii noi. Poţi rezolva o problemă financiară care persistă de multă vreme.




Capricorn:

Astăzi, 26 aprilie 2013, fii atent la ideile care-ţi vin, mai ales dacă vizează valorificarea unui talent. Fii prezent şi receptiv la tot ce se întâmplă în jur.




Vărsător:

Vineri, 26 aprilie 2013, nu este exclus ca o persoană din anturaj să te coopteze într-un nou proiect. Astăzi poţi primi o sumă de bani binemeritată, în urma unor eforturi susţinute şi de lungă durată.




Peşti:

Astăzi, 26 aprilie 2013, este o zi pe care ar fi bine să o foloseşti pentru odihnă. O zi cu stări schimbătoare şi intense, sentimente puternice şi dorinţă de schimbare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS