Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 aprilie 2013




Berbec:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, e bine să amâni deciziile majore, pentru că dispoziţia ta este destul de conflictuală. Eşti destul de sensibil la stimulii din exterior.




Taur:

Astăzi, 27 aprilie 2013, munca este pentru tine terapie curată. Eşti suspicios, ai îndoieli cu privire la unele relaţii, ţi se pare că oamenii nu spun ce au de spus cu adevărat.




Gemeni:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, o serie de revelaţii ar putea să te lase cu gura căscată. Relaţiile de prietenie se triază serios în această perioadă, dar partea bună este că apar oameni noi în viaţa ta.




Rac:

Astăzi, 27 aprilie 2013, poţi trăi un moment de cotitură într-o relaţie sau chiar în mai multe. Un prieten joacă un rol major în aşezarea lucrurilor pe un făgaş favorabil.




Leu:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, ai trăit cu impresia că eşti pe o poziţie privilegiată şi imbatabilă şi iată că structura se prăbuşeşte sub ochii tăi. E necesar să renunţi la pesimism şi neîncredere.




Fecioară:

Astăzi, 27 aprilie 2013, contextul astral desenează un culoar cu risc de pierdere. Aşadar, fii atent la informaţiile şi mesajele care ajung la tine.




Balanţă:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, te cramponezi de oameni şi situaţii, respingi ceea ce ţi se întâmplă, te revolţi. E necesar să renunţi la orice aşteptare sau plan şi să te adaptezi la schimbări.




Scorpion:

Astăzi, 27 aprilie 2013, relaţiile de muncă şi colaborările sunt cel mai puţin avantajate. Contextul astral de astăzi te provoacă să exersezi răbdarea şi acceptarea prezentului aşa cum este.




Săgetător:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, ai de dat explicaţii şi de argumentat negru pe alb. Activează-ţi relaţiile, apelează la oamenii care deţin pârghiile necesare, fă tot ce simţi pentru a-ţi atinge scopurile.




Capricorn:

Astăzi, 27 aprilie 2013, trebuie să abordezi oamenii şi situaţiile în primul rând cu mai multă blândeţe. Nu strică să asculţi ce au de spus apropiaţii.




Vărsător:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, e bine să te forţezi să faci exerciţii de cinste, de sinceritate şi de integritate. E posibil, însă, să apară elemente noi, neprevăzute.




Peşti:

Astăzi, 27 aprilie 2013, nişte planuri se pot nărui acum aproape din senin. Astăzi, fericirea oamenilor dragi este cea mai importantă pentru tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS