Horoscop Urania zilnic: joi, 25 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 25 aprilie 2013
Berbec:

Joi, 25 aprilie 2013, cadourile şi recompensele pot fi frecvente. Este o zi a iertării, reconcilierii şi conversaţiilor agreabile.
Taur:

Astăzi, 25 aprilie 2013, sunt posibile neînţelegeri, reproşuri din partea celorlalţi. Zona finanţelor este astăzi în centrul atenţiei.
Gemeni:

Joi, 25 aprilie 2013, componenţa educaţională este accentuată de astre. Farmecul personal este atuul pe care-l poţi folosi în orice faci.
Rac:

Astăzi, 25 aprilie 2013, aspectele băneşti alcătuiesc tema principală pentru tine. Poţi avea parte de o revelaţie sau de surprize frumoase în sfera profesională.
Leu:

Joi, 25 aprilie 2013, orice situaţie neplăcută ivită se poate rezolva cu succes. Astăzi poţi să-ţi ordonezi ideile care te-au tot bântuit în ultima vreme.
Fecioară:

Astăzi, 25 aprilie 2013, te gândeşti doar la activităţile de la serviciu. Lasă temerile şi grijile, renunţă la a despica firul în patru şi bucură-te de orice experienţă trăită.
Balanţă:

Joi, 25 aprilie 2013, cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte. Nivelul de percepţie asupra evenimentelor şi asupra vieţii în general se schimbă.
Scorpion:

Astăzi, 25 aprilie 2013, relaţiile cu membrii familiei fluctuează destul de mult. Ar fi bine să te ocupi mai îndeaproape de sufletul tău şi să eviţi grijile legate de serviciu.
Săgetător:

Joi, 25 aprilie 2013, evită discuţiile contradictorii şi ţine cont şi de dorinţele celorlalţi. Nu ezita să-ţi asumi unele proiecte sau colaborări!
Capricorn:

Astăzi, 25 aprilie 2013, sufletul tău tânjeşte după aventuri şi iubire. Fii atent la o oportunitate care poate părea nesemnificativă la prima vedere, dar poate avea un impact favorabil asupra evoluţiei în carieră.
Vărsător:

Joi, 25 aprilie 2013, ai mult chef de viaţă şi o mare dorinţă de a te ocupa de tot şi toate. Primeşte ce ţi se oferă şi fii recunoscător pentru această ocazie.
Peşti:

Astăzi, 25 aprilie 2013, eşti destul de obosit şi nu prea ai chef de ceilalţi. Este o zi în care unele lucruri se pot aşeza, corecta, stabiliza.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS