Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 29 martie 2013




Berbec:

Vineri, 29 martie 2013, e necesar să fii deschis la nou, să asculţi cu atenţie ce au de spus cei din jur, să te laşi inspirat de succesul unei persoane din anturaj.




Taur:

Astăzi, 29 martie 2013, nu este exclus ca lucrurile să ia o întorsătură neaşteptată, însă, orice ce s-ar întâmpla, e bine să fii flexibil, deschis la nou, dispus să te adaptezi din mers la orice schimbare.




Gemeni:

Vineri, 29 martie 2013, este o zi care-ţi poate aduce veşti bune de departe, idei ingenioase legate de viitorul tău, inspiraţie în ce priveşte o alegere importantă.




Rac:

Astăzi, 29 martie 2013, poţi beneficia de favoruri, poţi primi un cadou sau, pur şi simplu, te afli la locul potrivit în momentul potrivit, pentru a profita de o conjunctură favorabilă.




Leu:

Vineri, 29 martie 2013, atitudinea ta, alegerile pe care le faci, felul în care te exprimi stârnesc un val de simpatie în preajma ta, de care nu-ţi rămâne decât să te bucuri.




Fecioară:

Astăzi, 29 martie 2013, dacă eşti deschis la nou şi accepţi uşor schimbările care apar, în scurt timp poţi culege şi nişte roade financiare.




Balanţă:

Vineri, 29 martie 2013, dacă faci apel la creativitatea de care eşti capabil şi reuşeşti să priveşti lucrurile dintr-un unghi nou, vei vedea noi motive de bucurie şi recunoştinţă.




Scorpion:

Astăzi, 29 martie 2013, unii nativi se pot gândi serios la o schimbare în ce priveşte spaţiul în care locuiesc sau componenţa familiei. Alţii îşi doresc să schimbe atitudinea faţă de cei dragi.




Săgetător:

Vineri, 29 martie 2013, proiectele în care eşti implicat suferă tot felul de schimbări, ai sentimentul că în unele dintre ele nu te mai regăseşti, că nu te exprimi pe tine total, complet şi autentic.




Capricorn:

Astăzi, 29 martie 2013, te afli într-o perioadă importantă din punct de vedere al carierei şi statutului social, în care e nevoie să faci nişte alegeri ferme.




Vărsător:

Vineri, 29 martie 2013, e momentul să renunţi la nişte principii şi convingeri vechi, la un stil de viaţă inadecvat sau obiceiuri care nu-ţi slujesc scopurile.




Peşti:

Astăzi, 29 martie 2013, e momentul să conştientizezi că mai presus de nevoile imediate, bazale, există ceva mult mai mare, o putere care aşează lucrurile cum e mai bine pentru tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS