Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 martie 2013




Berbec:

Miercuri, 27 martie 2013, te simţi încurajat să faci noi planuri de viitor. Abordează lucrurile cu calm şi aşteaptă momentul oportun pentru decizii profesionale.




Taur:

Astăzi, 27 martie 2013, parcă iei viaţa foarte în serios. Ai succes în tot ce întreprinzi şi faci impresie bună oriunde te afli.




Gemeni:

Miercuri, 27 martie 2013, poţi planifica excursii la distanţă sau poţi primi propuneri interesante legate de studii. E posibil să fie reactivate nişte griji şi temeri legate de o problemă locativă.




Rac:

Astăzi, 27 martie 2013, ai şansa de a echilibra nişte raporturi care până acum erau departe de a-ţi asigura liniştea. Ziua de astăzi poate fi încordată.




Leu:

Miercuri, 27 martie 2013, e posibil să-ţi iei de lucru pentru acasă de la serviciu. S-ar putea ca astăzi unele aşteptări să fie blocate, iar unele proiecte să ajungă în impas.




Fecioară:

Astăzi, 27 martie 2013, învaţă să ceri ajutorul, să mai delegi din sarcini. Vei fi destul de ocupat cu gestionarea unor situaţii tensionate, a unor conflicte sau blocaje din zona profesională.




Balanţă:

Miercuri, 27 martie 2013, ai de armonizat relaţii, dar pe lângă asta, probabil sunt modificări sau reparaţii de făcut în locuinţă. Stabileşte-ţi clar obiectivele şi păstrează-ţi încrederea în tine.




Scorpion:

Astăzi, 27 martie 2013, chiar dacă resimţi o stare de agitaţie, aminteşte-ţi că lucrurile bune se duc la îndeplinire cu calm. E posibil ca unele aşteptări să fie blocate de către persoane apropiate.




Săgetător:

Miercuri, 27 martie 2013, ai puterea de a te transpune în pielea celorlalţi. Chiar dacă există riscul escaladării unor conflicte, e timpul să dai cărţile pe faţă.




Capricorn:

Astăzi, 27 martie 2013, eşti foarte sensibil la suferinţele altora. Unii nativi, care se exprimă artistic, se pot bucura de succes.




Vărsător:

Miercuri, 27 martie 2013, corpul tău are de luptat cu oboseala acumulată, care ţi-ar putea da dureri de oase şi articulaţii. Astăzi nu mai poţi să taci şi să te prefaci că totul e în ordine.




Peşti:

Astăzi, 27 martie 2013, smerenia este pentru tine o lecţie de învăţat. Încearcă să-ţi aeriseşti programul de lucru, să nu dramatizezi mai mult decât e cazul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS