Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 martie 2013




Berbec:

Sâmbătă, 30 martie 2013, acceptă fără să eziţi orice invitaţie legată de un eveniment. Provocarea zilei este să păstrezi armonia şi echilibrul în familie.




Taur:

Astăzi, 30 martie 2013, fii atent la un proiect mai vechi, care pare să stea pe o pojghiţă de gheaţă. Îţi poţi schimba inclusiv abordarea faţă de o relaţie afectivă, devenind mai tranşant.




Gemeni:

Sâmbătă, 30 martie 2013, fii atent la cei care pretind a-ţi fi prieteni şi nu scapă nicio ocazie să se folosească de talentul tău. Familia îţi este un real sprijin, aşa că ascultă sugestiile care vin din această direcţie.




Rac:

Astăzi, 30 martie 2013, e necesar să te laşi ghidat de intuiţie, să spui da oportunităţilor. Acceptă că pentru a construi ceva nou, e necesar să dărâmi ce e vechi!




Leu:

Sâmbătă, 30 martie 2013, nu e momentul să iei decizii pe termen lung, pentru că acestea vor fi oricum schimbate. Este o zi bună pentru observarea acţiunilor tale, dar de pe margine.




Fecioară:

Astăzi, 30 martie 2013, e nevoie să-ţi pui mintea şi creativitatea la treabă. Poţi afla informaţii despre un partener, care dau peste cap toate coordonatele unui proiect comun.




Balanţă:

Sâmbătă, 30 martie 2013, eşti creativ, inspirat, sigur pe tine. Nu suporţi să ţi se dea ordine sau să ţi se impună tot felul de lucruri.




Scorpion:

Astăzi, 30 martie 2013, poţi vedea mai clar ce anume îţi lipseşte, ce măsuri ar fi necesare pentru a-ţi asigura stabilitatea. Unele veşti te iau prin surprindere!




Săgetător:

Sâmbătă, 30 martie 2013, e momentul să te ocupi de activităţi intelectuale şi să rezolvi probleme care ţin de documente. Astăzi se pot prăbuşi nişte ancore în lumea materială.




Capricorn:

Astăzi, 30 martie 2013, este momentul să conştientizezi de ce eşti în stare şi să-ţi creşti încrederea în tine. Se pare că astăzi eşti provocat să ieşi din zona de confort.




Vărsător:

Sâmbătă, 30 martie 2013, nu e cel mai bun moment pentru a semna un contract pe termen lung. Eşti interesat în primul rând de siguranţă, în ce priveşte un loc de muncă.




Peşti:

Astăzi, 30 martie 2013, liniştea interioară te ajută să vezi mesajul subtil al tuturor evenimentelor. Poţi face paşi semnificativi într-un proiect creativ!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS