Femeia Berbec cu bărbatul Leu

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitatea între femeia Berbec cu bărbatul LeuAceastă atracţie ar putea să fie instantanee, fugitivă, plină de pasiune şi de căldură. Dar ea n-ar veni fără necazuri, căci Domnul Leu are nevoie fie continuu admirat şi tratat ca un prinţ, chiar dacă Domnişoara Berbec nu este de un natural demonstrativ. O irită pofta de a fi flatat, în special când flatarea vine de la o rivală seducătoare.

Dacă totuşi dragostea sa este foarte puternică, e posibil ca ea să înţeleagă importanţa complimentelor în ochii lui. Va trebui astfel să fie cea mai mare admiratoare a lui, încercând simultan femeia şi toate femeile pentru el, sau foarte simplu, aceea de care el s-a îndrăgostit. Acesta îi va reda la rândul său noi stimulente mentale, prin tactul de care va fi capabil, în funcţie de agitaţia şi de grijile sale. În mod ocazional, este chiar dispus să constate la ea existenţa unor trăsături identice cu ale lui. Această relaţie poate să fie excelentă cu condiţia ca fiecare să se transpună pe sine în postura celuilalt.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS