Femeia Berbec cu bărbatul Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitatea între femeia Berbec cu bărbatul RacPoate îi va trebui un timp îndelungat Domnului Rac înainte de a înţelege că este învelit într-o carapace protectoare sub care îşi ascunde sensibilitatea. Odată ce a ajuns aici, ea va găsi un bărbat hipersensibil şi uşor de rănit. Este natural pentru el să-şi mascheze temerile şi să apară mai dur decât este în realitate. El va dori de asemenea să o protejeze dar Domnişoara Berbec nu are nevoie de această protecţie şi, frustrarea sa, ea i-o va spune. Acest fapt îl va determina pe Domnul Rac să-şi facă gânduri negre şi să stea îmbufnat tot timpul zilei.

Bărbatul Rac ţine cu încăpăţânare la ideile sale, la visurile, cărţile şi muzica sa, toate lucrurile pe care ea le poate considera rivale, deoarece nu prezintă nici un interes pentru dânsa. Lui îi va fi greu să reţină atenţia acestei femei lipsită de simţ artistic pentru ocupaţii atât de romantice.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS