Femeia Berbec cu bărbatul Fecioară

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitate între femeia Berbec cu bărbatul FecioarăDomnul Fecioară are multe de oferit alesei inimii sale, cu toate că modestia sa, devotamentul, ar putea să nu fie luate în seamă de Domnişoara Berbec. Ea este o femeie de acţiune pe când el este un gânditor. Realizabilă când ei au în comun timpul trecut şi experienţa unor habitudini, această alianţă de căsătorie va fi dificilă, chiar imposibilă în caz contrar. Este posibil ca ei să încerce să-şi traducă răzvrătirea mutuală prin refugiul oricărei sugestii sau idei venite de la celălalt, în scopul ameliorării relaţiei lor. Desigur, numai dacă ei ajung să-şi frâneze această tendinţă de răzvrătire, cuplul lor poate avea şansa de a supravieţui conflictului de personalitate.

În caz de boală, nici un semn nu este mai bine echipat pentru a avea grijă de ea. Ea ar trebui atunci să-i dovedească indulgenţă în loc să devină nerăbdătoare. Problemele financiare ar putea învenina în acelaşi timp conflictul lor căci prudenţa Fecioarei nu are alt egal decât risipa Berbecului.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS