Femeia Berbec cu bărbatul Balanţă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitate între femeia Berbec cu bărbatul BalanţăPatima de a trăi joacă un rol capital în personalitatea Domnului Balanţă. El exercită o foarte mare seducţie asupra se#ului opus şi conştient de magnetismul său personal, este întotdeauna îndrăgostit sau joacă rolul îndrăgostitului, cu una în această săptămână, cu alta în săptămâna următoare. Declaraţiile lui de dragoste n-ar trebui niciodată luate în serios decât după ce s-a scurs o bună perioadă de timp. El nu este totuşi decât un Don Juan şi depune mult efort pentru a face să domnească pacea şi armonia. Aceste eforturi pot fi contrarii temperamentului impetuos al Domnişoarei Berbec, amplu stimulată de tendinţa de ceartă. Dacă-i va acorda atenţie, bărbatul Balanţă va evita asemenea discordie.

Fără a se arunca în învălmăşeală în cursa pentru un biftec sau în lupta contra leneviei şi stupidităţii, omul Balanţă poate să fie condus prin simţul său ascuţit de dreptate şi gata să intre în bătălie în favoarea unor fiinţe mai slabe şi mai vulnerabile. O asemenea atitudine va provoca dispreţul Domnişoarei Berbec care va considera aceasta drept o pierdere de timp. În perioada de tensiune, uneori Domnul Balanţă poate fi răutăcios, chiar incisiv, nu contează cu cine. Singurul recurs posibil pentru ea este atunci să încerce să descopere cauza stării lui şi să o evite pe viitor. Ea va trebui să-şi frâneze orice impuls de a-i spune lui în ce a greşit, căci el îşi recunoaşte rareori greşelile, ca şi ea de altfel.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS