Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 12 decembrie 2012, se pot întâmpla lucruri neaşteptate. Ziua de miercuri este potrivită pentru o triere a activităţilor profesionale.




Taur:

Taurii pot lua decizia de a pleca în căutarea posibilităţilor de realizare personală. Miercuri nu îţi lipseşte curajul de a spune exact ce simţi.




Gemeni:

Gemenii sunt pe post de detectivi. Este o zi foarte bună pentru găsirea unor soluţii de economisire; familia este prioritatea ta.




Rac:

Pentru Raci, zona relaţiilor este activată la maxim, miercuri. Imaginaţia şi sensibilitatea sunt la cote înalte, aşa că este o zi bună pentru şlefuirea unor idei.




Leu:

Beneficiaţi de suportul familiei în tot ceea ce întreprindeţi. Evitaţi orice extravaganţă şi concentraţi-vă asupra soluţiilor.




Fecioară:

Astăzi, 12 decembrie 2012, lăsaţi la o parte gelozia şi orgoliul! Pentru a dizolva tensiunile din familie sunt necesare discuţii libere.




Balanţă:

Evitaţi să puneţi presiune pe ceilalţi! Rămâneţi fidel valorilor dumneavoastră şi observaţi doar partea pozitivă a lucrurilor.




Scorpion:

Scorpionii se simt generoşi şi oferă cadouri celor dragi. Dacă anumite relaţii îţi iau din putere, renunţă la ele!




Săgetător:

Săgetătorii pot demara tranzacţii sau se gândesc la vânzarea unui bun. Ziua de miercuri poate fi o zi cu emoţii din teama că ai putea pierde ceva.




Capricorn:

Capricornii simt nevoia să facă ceva pentru a creşte în ochii celorlalţi. Eşti atent la cei din jur dar renunţă la judecăţi şi etichete.




Vărsător:

Ai parte de propuneri, invitaţii, oferte de colaborare. Te poţi bucura şi de un avantaj material ca un bonus pentru eforturile depuse.




Peşti:

Ziua de 12 decembrie poate pune pe roate un proiect. Este posibilă oficializarea unei relaţii sau poţi lua decizii importante împreună cu partenerul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS