Horoscop Urania zilnic: marţi, 11 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 11 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 11 decembrie 2012, Berbecii au încredere în sine şi curaj. Sfatul zilei de marţi: retrage-te elegant din orice conflict!




Taur:

Este o zi bună pentru socializare. Relaţiile sunt armonioase, iar Taurii se pot baza pe oamenii importanţi din viaţa lor.




Gemeni:

Atenţie la moşteniri şi la bunurile deţinute în comun cu partenerul de viaţă. Nu cheltui pe lucruri extravagante, fă-ţi lista de cumpărături şi ţine-te de ea!




Rac:

Racii simt că au sufletul uşurat, mai ales dacă au spus ce au avut de spus. Meditaţia şi rugăciunea sunt cele două instrumente prin care te poţi conecta la tine.




Leu:

Se arată o zi a succesului la public pentru Lei. Este posibil să-ţi dai seama că ţi-ai ales greşit unii oameni; vei şti cine îţi vrea binele şi cine nu, dacă mergi pe intuiţie.




Fecioară:

Astăzi, 11 decembrie 2012, Fecioarele pot să intre într-o campanie de cucerire. O altă temă de gândire este pentru tine cariera: faci ceva ce îţi place?




Balanţă:

Balanţele se hotărăsc să facă singure ce au în plan, fără să mai apeleze la nimeni. S-ar putea să mai ai străfulgerarea ca anumite studii nu îţi aduc niciun plus.




Scorpion:

Speculaţiile, jocurile şi activităţile sportive pot face din Scorpioni nişte învingători. Nu te lăsa copleşit de nostalgie.




Săgetător:

Săgetătorii se pot dedica familiei, poate chiar îngrijirii persoanelor în vârstă. Fii foarte atent la ceea ce simt şi cred ceilalţi!




Capricorn:

Capricornii nu pot să stea deoparte, ei simt nevoia să facă ceva pentru a creşte în ochii celorlalţi. Ai putea afla acum adevăruri consistente despre locul tău de muncă.




Vărsător:

Atenţie la stresul acumulat şi la nişte nemulţumiri mai vechi. Poţi vedea clar unde anume ai făcut compromisuri, la ce presiuni ai cedat şi ce te-a împiedicat să fii tu însuţi.




Peşti:

Ziua de 11 decembrie este foarte bună pentru dezvoltare, pentru îmbogăţirea cunoştinţelor. Îndrepţi ceva acolo unde tu nici nu intuiai că există de fapt o problemă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS