Horoscop Urania zilnic: joi, 13 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 13 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 13 decembrie 2012, evitaţi dialogurile medicale sau consultaţiile. Sănătatea dvs. este cam şubredă dar plimbările în aer liber v-ar putea ajuta.




Taur:

Este posibil să aflaţi informaţii importante. Ascultaţi cu atenţie ce au de zis ceilalţi; se pot isca controverse în opinii.




Gemeni:

Puneţi-vă la punct aspectele legate de imagine sau carieră. Sunteţi nevoiţi să fiţi mai atenţi cu îndatoririle dvs. sociale.




Rac:

Joi, studiile sau călătoriile în străinătate sunt domenii de interes; plimbările în aer liber şi meditaţiile sunt indicate.




Leu:

Aveţi foarte multă responsabilitate la locul de muncă, iar banii sunt insuficienţi. Este indicat să vă achitaţi toate datoriile.




Fecioară:

Astăzi, 13 decembrie 2012, relaţiile parteneriale sunt excelente. Primiţi din ce în ce mai multe oferte de colaborare.




Balanţă:

Aveţi multe de făcut iar activităţile de la serviciu vă ocupă întreaga zi. Încercaţi să aveţi mai multă grijă de organismul dvs.; dozaţi-vă eforturile!




Scorpion:

Persoana iubită nu vă acorda atenţia pe care v-o doriţi dvs. Este posibil să realizaţi adevărate opere de artă pentru că sunteţi susţinuţi de astre.




Săgetător:

Ziua de joi este excelentă pentru a vă ocupa de treburile din casă. Este recomandabil să evitaţi luarea deciziilor importante.




Capricorn:

Este posibil să aflaţi multe informaţii, însă nu luaţi de bun tot ce vi se zice. Planificaţi-vă vizite la cei dragi sau excursii.




Vărsător:

Recompensele, banii şi cadourile sunt importante pentru dvs. astăzi. Situaţia materială nu vă mulţumeşte, dar încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor.




Peşti:

Ziua de 13 decembrie este bună pentru a vă ocupa de propria fiinţă. De unii prieteni ar trebui să vă debarasaţi, deoarece vă încurcă mult drumul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS