Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 noiembrie 2012
Berbec:

Astăzi, 14 noiembrie 2012, Berbecii pot privi acum cu alţi ochi oameni care în trecut i-au făcut să sufere. E necesar să laşi deoparte propriile interese şi preocupări, pentru a rezolva probleme care ţin de locuinţă.
Taur:

Taurii pot să aibă parte miercuri de o creştere a reputaţiei. Sunt avantajate toate activităţile care ţin de educaţie, studiu, informare.
Gemeni:

Gemenii pot da naştere unor discuţii cauzate de un comportament al lor contradictoriu. Există totuşi nişte soluţii sau surse de câştig pe care încă nu le cunoşti.
Rac:

Racii se pot lăsa cumva în voia celor din jur, care le oferă ce au nevoie. Ideile şi iniţiativele de astăzi sunt excepţionale, aşa că merită exprimate.
Leu:

Leilor li se poate face un serviciu, un favor. Detaşează-te de orice problemă, de griji sau gânduri negative.
Fecioară:

Aceşti nativi pot să-şi vadă de sănătate, să conştientizeze o serie de deficienţe. Astăzi poţi pune la cale un nou proiect, la propunerea şi ideile unui prieten.
Balanţă:

Balanţele pot avea nişte nemulţumiri legate de bani. Chiar dacă ai parte şi de răsturnări de situaţie, tot ce se întâmplă este în avantajul tău.
Scorpion:

Se pare că una îşi doresc Scorpionii şi alta se întâmplă. Ziua de 14 noiembrie 2012, îţi permite să rezolvi o serie de probleme administrative.
Săgetător:

Săgetătorii găsesc un prilej de bucurie. Cineva din anturaj se poate simţi inspirat să investească alături de tine într-o afacere.
Capricorn:

Noi soluţii de a face bani apar la orizont. Cu cât eşti mai prezent şi receptiv, cu atât mai multe informaţii şi clarificări primeşti.
Vărsător:

Vărsătorii devin dintr-o dată o sursă credibilă de informaţie. Greu tine cineva pasul cu tine astăzi, aşa că nu da vina pe nimeni dacă te trezeşti făcând totul singur.
Peşti:

Ziua e potrivită pentru meditaţie, rugăciune sau vindecare. E timpul pentru a acorda mai multă atenţie jumătăţii tale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS