Horoscop Urania zilnic: joi, 15 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 15 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 15 noiembrie 2012, problemele de sănătate mocnesc în umbră. Ai şansa de a te stabiliza, prin recuperarea unor sume de bani sau unor bunuri.




Taur:

Astăzi, prietenii te înconjoară cu multă dragoste. Intuiţia te ajută să refaci nişte relaţii şi să clarifici o serie de neînţelegeri.




Gemeni:

Discută cu şeful sau cu o persoană cu autoritate despre evoluţia ta profesională. E posibil să renunţi la nişte plăceri personale şi capricii, pentru a învesti în lucruri cu adevărat utile.




Rac:

Planifică-ţi activităţi culturale cum ar fi vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unui spectacol de teatru. Este o zi bună pentru a o dedica activităţilor creative.




Leu:

Te poţi ocupa cu succes de credite, impozite, taxe sau relaţii cu instituţiile financiare. În recăpătarea şi menţinerea echilibrului, familia poate avea un rol major.




Fecioară:

Este posibil să ai o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă. Ai grijă să nu cazi în capcana de a-ţi asuma o serie de probleme care nu te privesc.




Balanţă:

Evită pe cât posibil dialogurile medicale şi foloseşte doar remedii naturiste; atenţie mare la segmentul picioarelor!




Scorpion:

Relaţiile cu persoana iubită sau copiii te urmăresc toată ziua. Astăzi eşti foarte intuitiv şi senzitiv; poţi avea premoniţii şi revelaţii.




Săgetător:

Astăzi, familia este foarte importantă pentru tine. Norocul vine pe uşa din dos iar socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg.




Capricorn:

Eşti nevoit să faci multe drumuri scurte. Trebuie să laşi trecutul acolo unde îi e locul şi să ierţi ce e de iertat; e momentul să renunţi la nişte resentimente.




Vărsător:

Sunt posibile recompense, cadouri si chiar promisiuni serioase de îmbunătăţire a veniturilor. Oportunităţile de care beneficiezi sunt în strânsă legătură cu poziţia socială şi cariera.




Peşti:

Eşti nevoit să faci anumite modificări în comportamentul tău. Bucură-te de lucrurile mărunte ale vieţii şi implică-te doar în activităţi creative.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS