Horoscop Urania anual: Pești 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Pești 2013

Cuplu - 2013:

Iţi arăţi dragostea faţă de cel drag prin fapte şi gesturi materiale, a trecut faza vorbelor dulci. Luaţi decizii comune care vor avea impact major asupra vieţii în doi, în viitor. Unii au norocul de a cunoaşte acum pe cineva faţă de care resimt o puternică atracţie, deci este un an favorabil începerii unei relaţii sau a unor planuri noi la care ambii parteneri îşi aduc contribuţia. Te poţi aştepta la declaraţii de dragoste intense.


Sănătate - 2013:

Nimic problematic în ceea ce priveşte sănătatea, te simţi în formă, poate mai mult te preocupă sănătatea partenerului. Ai energie, o bună vitalitate şi, dacă ai o viaţă activă, totul va merge bine.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, iei decizii capitale şi faci faţă cu succes provocărilor intelectuale. Primeşti un răspuns important de la o instituţie şi simţi că te aşezi pe un teren mai stabil în plan profesional. Administrezi bani pentru pregătirea unei călătorii, a concediului sau a unei mutări de domiciliu. Primeşti sume de departe sau eşti nevoită să trimiţi o sumă de bani la distanţă în 2013.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS