Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 13 noiembrie 2012, Berbecii pot să guste din plin plăcerea revederii cu nişte prieteni dragi. Dacă cineva încearcă să îţi dea sfaturi, nu-l respinge brutal!




Taur:

Eşti puţin dat peste cap de nişte socoteli care se cam încurcă. Taurii pot fi astăzi contactaţi de colegi sau de foşti colaboratori, care să-i întrebe de sănătate.




Gemeni:

Ziua de marţi, 13 noiembrie 2012, vine cu armonie afectivă pentru Gemeni. Te poţi lăsa cuprins în voie de buna ta dispoziţie şi îi poţi antrena pe toţi în iniţiativele şi improvizaţiile tale.




Rac:

Racii se pot lăsa cumva în voia celor din jur, care le oferă ce au nevoie. E o zi în care să îi ierţi pe ceilalţi şi să te ierţi pe tine!




Leu:

Leii pot să descopere anumite realităţi care până acum le-au fost ascunse. S-ar putea să constaţi că e timpul pentru ceva care nu credeai că se va întâmpla chiar aşa de curând.




Fecioară:

Fecioarele pot să înceapă să îşi construiască o stare de bine plecând de la alimentaţie. Se pune pe tapet capacitatea ta de a îndeplini anumite sarcini.




Balanţă:

Aceşti nativi sunt cam puşi pe joacă şi pe glume. Anumite proiecte s-ar putea dărâma ca un castel de nisip luat de val.




Scorpion:

Scorpionii se pot simţi răniţi în orgoliu. Se restabileşte consensul general şi cazi mai uşor de acord asupra destinaţiei unor fonduri pe care vrei să le direcţionezi.




Săgetător:

Săgetătorii parcă sunt băgaţi în priză. Cel mai bine e să spui celuilalt ce ai de spus şi să nu mai tărăgănezi o situaţie încărcată de suspiciuni şi acuze latente.




Capricorn:

Ziua de marţi, 13 noiembrie 2012, continuă pentru Capricorni pe linia recompenselor materiale. Pornind de la esenţa ta, vei şti în continuare ce te reprezintă mai bine.




Vărsător:

Vărsătorii îşi văd de treabă, indiferent ce crede şi zice lumea. Ai putea resimţi o serie de restricţii, de nemulţumiri personale.




Peşti:

Ziua e potrivită pentru meditaţie, rugăciune sau vindecare. Ai putea primi oaspeţi, aşa că estetica gospodăriei devine chestiune de interes naţional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS