Horoscop Urania zilnic: luni, 12 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 12 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 12 noiembrie 2012, este o zi a popularităţii pentru Berbeci. Relaţiile cu ceilalţi sunt tot mai animate şi chiar îţi este recomandată o ieşire din oraş.




Taur:

Ziua de azi poate veni pentru Tauri cu o realizare profesională. E posibil să ai parte de neplăceri materiale mai ales dacă te-ai lăsat prea mult pe umerii altuia.




Gemeni:

Se anunţă pentru Gemeni o zi prielnică relaţiilor. Te poţi lăsa cuprins în voie de buna ta dispoziţie şi îi poţi antrena pe toţi în iniţiativele şi improvizaţiile tale.




Rac:

Racii sunt răsfăţaţii acestei zile. Îţi poţi privi propria viaţă cu mai multă detaşare şi poţi accepta ceva ce îţi era foarte greu să digeri.




Leu:

Leii sunt luaţi astăzi cu asalt. S-ar putea să constaţi că e timpul pentru ceva care nu credeai că se va întâmpla chiar aşa de curând.




Fecioară:

E bine ca Fecioarele să se agite mai puţin şi să aibă încredere în ceilalţi. Nu te arunca în conflicte şi nu da nimănui apă la moară!




Balanţă:

Aceşti nativi reuşesc să se sustragă elegant din orice situaţie conflictuală. S-ar putea să fii pus într-o situaţie delicată de a renunţa la nişte planuri.




Scorpion:

Scorpionii pot pune din nou pe roate relaţiile de familie. Se pune problema contribuţiei personale, în căsnicie sau într-o asociere.




Săgetător:

Săgetătorii pot simţi nevoia să vorbească, să îşi împărtăşească gândurile. Te bucuri de compania oamenilor, care îţi înveselesc ziua.




Capricorn:

Este o zi foarte bună să ai revelaţii despre tine şi despre cine eşti tu cu adevărat. Capricornii pot primi bani în schimbul unor servicii pe care le oferă.




Vărsător:

Vărsătorii pot fi astăzi combativi, pot să lupte pentru apărarea unei idei. Eşti om de bază, aşa că cei de acasă contează pe sprijinul tău necondiţionat.




Peşti:

Peştii ar trebui să fie azi fericiţi dacă îi fac pe ceilalţi fericiţi. Ai putea primi oaspeţi, aşa că estetica gospodăriei devine chestiune de interes naţional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS