Horoscop Urania anual: Rac 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Rac 2013

Cuplu - 2013:

Se iscă tensiuni în cuplu, nu ai nici tu, nici partenerul răbdare pentru a sta de vorbă cu calm. Indiferenţa îşi face simţită prezenţa în cuplu, nu prea vă implicaţi unul în viaţa celuilalt, ceea ce, pe de o parte, poate fi benefic, pentru că nu vă sufocaţi reciproc şi vă respectaţi spaţiul personal, dar, pe de altă parte, vă poate îndepărta în cazul în care deja existau unele probleme.


Sănătate - 2013:

Fii atentă la articulaţii şi oase, pentru că se pot resimţi dureri ciudate, care dau semne de reumatism; şi răcelile pot fi frecvente. Ai putea fi nevoită să urmezi câteva zile de tratament, la sfatul medicului.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, eşti nervoasă şi nu vrei să asculţi ce spun alţii. Eşti obligată să respecţi nişte legi sau reguli stricte la locul de muncă, de aceea vei considera munca o grea obligaţie. Banii sunt la un nivel excelent şi îţi permiţi să cumperi ce-ţi doreşti. Faci o investiţie pe care o visezi de multă vreme: maşină, o vacanţă costisitoare, un obiect la modă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS