Horoscop Urania anual: Leu 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Leu 2013

Cuplu - 2013:

Atmosfera este apăsătoare în doi, nu comunici uşor cu celălalt şi ai sentimentul că tot greul cade pe umerii tăi. Faci mari eforturi să păstrezi relaţia pe un nivel paşnic, dar important este că eforturile tale vor avea rezultate pozitive: împăcări, explicaţii, refacerea relaţiei. Poţi face o nouă cunoştinţă, de care te simţi atrasă într-un fel aparte.


Sănătate - 2013:

Nicio grijă în acest sens, te simţi în formă, plină de viaţă, şi tratezi cu indiferenţă orice semn de boală. Eventualele probleme de sănătate pot apărea tocmai din cauza acestei atitudini indiferente, pentru că ai putea trece cu vederea unele mici simptome care, mai târziu, vor atrage atenţia.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu munceşti mult, dar eşti motivată financiar să tragi tare. Succesul vine greu şi lent. Eşti mulţumită de ceea ce iese din mâinile tale şi vei avea curaj să te prezinţi cu capul sus la orice examen sau în faţa directorului ca să-ţi ceri drepturile salariale. Munca ta dă roade! Te lupţi pentru fiecare leu, nimic nu vine de la sine, deci se poate vorbi de salariu şi cam atât. Dacă ai în vedere un câştig suplimentar în urma unei confruntări - un premiu, o recompensă, o licitaţie - e posibil să nu îl obţii acum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS