Horoscop Urania anual: Gemeni 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Gemeni 2013

Cuplu - 2013:

Dacă încă mai visezi să îl întâlneşti pe Făt-Frumos, nu te aştepta să se întâmple anul ăsta. Dacă eşti deja măritată, nu te aştepta ca el să vină acasă cu buchete de trandafiri. Nici asta nu se va întâmpla. Ai răbdare şi fii tolerantă! În a doua jumătate a anului, este posibil să te gândeşti dacă nu cumva e cazul să schimbi câte ceva în căsnicia ta.


Sănătate - 2013:

Fii prudentă! De trei ori mai prudentă ca de obicei! Cu alte cuvinte: uşa e deschisă pentru orice virus sau bacterie şi nu e exclus să te trezeşti cu vreo răceală sau vreo gripă. Încearcă să ai un mod de viaţă cât mai sănătos şi să dormi suficient.


Profesie şi bani - 2013:

În prima parte a anului, esti apreciată la serviciu si orice problemă se va rezolva de la sine. După aceea, e posibil să capeţi mai multe responsabilităţi sau să fii nevoită să stai peste program. Nu fi nemulţumită: pe termen lung, vei culege roadele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS