Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 12 octombrie 2012




Berbec:

Ziua de astăzi vine cu entuziasm şi inspiraţie. Persoana iubită se pare că are multă nevoie de tine astăzi, acordă-i atenţia necesară.




Taur:

Unii prieteni ar putea avea reacţii destul de dure la adresa ta. Este momentul pentru a spune lucrurilor pe nume.




Gemeni:

E bine să fii atent la relaţiile cu şefii. Este momentul pentru a relua relaţiile aparent pierdute şi a le readuce la viaţă.




Rac:

Astăzi concentrează-te asupra sarcinilor profesionale. Confruntările şi tumultul intern se află azi la loc de cinste.




Leu:

Este o zi în care ar fi bine să acorzi timp şi energie mai ales activităţilor creative. Îţi va fi cu siguranţă mai bine dacă ai putea să comunici celorlalţi părerile tale.




Fecioară:

S-ar putea să hotărăşti să renunţi la unele colaborări sau le îmbunătăţeşti pe altele. Concentrează-te cât poţi de mult pe anihilarea tentaţiilor care te predispun la cheltuieli.




Balanţă:

Te poţi aştepta ca ziua de astăzi să fie una dinamică. Resursele şi creativitatea ta sunt împinse până la extrem, dar în scop constructiv.




Scorpion:

Aspectele sunt bune, doar că e posibil ca unele calcule să fie date peste cap în cazul banilor. De acum încolo te aşteaptă momente care îţi vor solicita rezistenţa.




Săgetător:

Întâlnirile cu prietenii sau participarea la un eveniment pot fi de bun augur. Te vei simţi puternic, carismatic şi fericit, simţindu-te ca un copil.




Capricorn:

Este posibil ca unele persoane să se folosească de informaţiile pe care le deţii, într-un mod „urât“. Ai mare grijă la acest aspect!




Vărsător:

Este o zi în care ar fi bine să fii receptiv la tot ce auzi; profită de ocazie şi solidifică bazele acţiunilor viitoare.




Peşti:

E posibil să reiei nişte negocieri pe marginea unui contract. Ar trebui să poţi face faţă cu brio tuturor încercărilor care pot interveni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS