Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 octombrie 2012




Berbec:

Ambiţiile sunt mari, aşa că nu prea îţi stă nimic în cale dacă-ţi pui ceva în minte. Relaţiile cu ceilalţi sunt tot mai animate şi chiar îţi este recomandată o ieşire din oraş.




Taur:

Nu este exclus ca astăzi să fii în situaţia de a semna un contract cu privire la o colaborare. S-ar putea să îţi vină idei inedite despre cum să faci bani.




Gemeni:

Astăzi te gândeşti în mod special la profitul pe care-l poţi obţine dintr-o afacere. Ai grijă la vocabular, pentru că s-ar putea să te întreci cu gluma.




Rac:

Astăzi ai şansa să armonizezi nişte relaţii sau să le tranşezi. Sistemul respirator şi funcţia hepatică sunt zone foarte sensibile.




Leu:

Uneori îţi este răbdarea pusă la încercare datorită piedicilor care apar. S-ar putea să constaţi că e timpul pentru ceva care nu credeai că se va întâmpla chiar aşa de curând.




Fecioară:

S-ar putea ca astăzi să te simţi inspirat şi puternic. E o zi bună să preiei iniţiativa, să fii dinamic, să forţezi lucrurile să se întâmple.




Balanţă:

Este posibil ca ziua de astăzi să fie una intensă. E momentul să digeri noua ordine a lucrurilor şi să nu te mai pui contra.




Scorpion:

Nu toţi oamenii pe care îi ai aproape sunt sinceri şi deschişi. Cazi mai uşor de acord asupra destinaţiei unor fonduri pe care vrei să le direcţionezi.




Săgetător:

Astăzi eşti foarte hotărât să-ţi aperi drepturile. E evident că ai o problemă cu cineva, că îţi stă ceva ca un ghimpe în suflet.




Capricorn:

În plan profesional există destule limitări şi constrângeri. Dacă te menţii într-o stare de insatisfacţie şi frustrare, rişti să plonjezi în melancolie.




Vărsător:

O zi în care e bine să fii discret şi rezervat. Eşti om de bază, aşa că cei de acasă contează pe sprijinul tău necondiţionat.




Peşti:

Ai nevoie să găseşti formula potrivită, morală sau legală, pentru a-ţi materializa ideile. Ai putea primi oaspeţi, aşa că apucă-te de curăţenie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS