Horoscop Urania zilnic: joi, 11 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 11 octombrie 2012




Berbec:

Sunt posibile răsturnări de situaţie, dar lucrurile se vor aranja pe un făgaş bun. Acum poţi regla nişte neînţelegeri mai vechi sau poţi clarifica o situaţie tensionată.




Taur:

Recomandabil este să te ocupi, pe îndelete, de tot ce ţine de banii altora. E necesar să fii receptiv şi deschis, să primeşti tot ce vine aşa cum vine.




Gemeni:

Este nevoie să te ocupi de tot ce ţine de parteneriate sau colaborări. Revelaţiile şi ideile de acum pot duce către nişte decizii care-ţi vor influenţa viaţa pe termen lung.




Rac:

Activităţile de la locul de muncă îţi ocupă întreaga zi. Te-ai săturat să tot aştepţi ca cineva să se schimbe şi să speri că lucrurile se vor rezolva de la sine.




Leu:

Fii deschis la tot ce vine spre tine. Veselia de care dai dovadă va fi privită cu scepticism de către cei din jur, însă tu o vei ţine tot pe a ta.




Fecioară:

Este un moment bun pentru o curăţenie generală. E important să-ţi asculţi intuiţia, să îţi stabileşti nişte priorităţi în privinţa finanţelor, să te uiţi care sunt nevoile tale reale.




Balanţă:

Răsturnările de situaţie te pot însoţi întreaga zi. Este un prilej excelent pentru a face un bilanţ în ce priveşte relaţia de cuplu, unele parteneriate, asocieri.




Scorpion:

Sunt posibile cadouri şi recompense de care chiar ai nevoie. Este o zi în care poţi vedea mult mai clar decât până acum ce nu funcţionează.




Săgetător:

Este un moment bun pentru a te preocupa de propria persoană. Evenimentele de astăzi au rolul de a te determina să devii ceva mai flexibil.




Capricorn:

Stările tale sufleteşti fluctuează destul de mult astăzi. Dacă nu-ţi place ce vezi, poate că e momentul să faci alte alegeri.




Vărsător:

Ziua de astăzi este marcată de prieteni. Poţi vedea rezultate clare în urma unor discuţii începute în urmă cu o lună.




Peşti:

Recomandabil este să te ocupi de carieră şi de imaginea ta în societate. În felul acesta, vei vedea în scurt timp şi rezultatele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS