Horoscop Urania zilnic: miercuri, 10 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 10 octombrie 2012




Berbec:

Cel mai bine pentru Berbeci ar fi să se retragă departe de tumultul social. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.




Taur:

Se anunţă o zi plină de naturaleţe. Foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale de spirit.




Gemeni:

Gemenii o stare de indispoziţie. Ţi se reproşează faptul că în ultimul timp eşti foarte distrat şi neatent vizavi de problemele de la servici.




Rac:

Racii au o predispoziţie spre exagerare. Spre finalul zilei se întrezăresc discuţii cu şefii sau autorităţile; fii prudent!




Leu:

Leii sunt cam inflexibili, încearcă să pună condiţii, vin cu termeni... Spre seară poţi primi veşti din străinătate sau legate de studii.




Fecioară:

Fecioarele ar fi bine să-şi lipească buzele cu o bandă adezivă. Ar trebui să ai în vedere achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel.




Balanţă:

Balanţele pot să întreacă orice imaginaţie în privinţa cheltuielilor. Se întrezăresc răsturnări de situaţie în relaţiile parteneriale.




Scorpion:

Scorpionii ştiu să ceară, sunt foarte persuasivi şi nu acceptă refuzuri. Provocările din sfera muncii sunt destul de mari.




Săgetător:

Nativii acestei zodii se interiorizează şi trăiesc totul din plin. Evită relaţiile frivole şi îndreaptă-ţi atenţia către hobby-uri.




Capricorn:

Capricornii pot să plece la drum, să facă sau să primească vizite. Recomandabil este să îţi vezi doar de treburile tale şi să eviţi irosirea timpului.




Vărsător:

Vărsătorii încep să ţină prelegeri ori să facă demonstraţii practice. Poţi primi mici cadouri sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă.




Peşti:

Se întâmplă ceva cu idealurile Peştilor, multe nu mai sunt de actualitate... Spre seară, o plimbare în aer liber sau o muzică de relaxare pot face minuni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS