Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 octombrie 2012




Berbec:

Berbecii ar face bine să renunţe la agresivitate şi să aibă o atitudine matură. Prudenţa şi discreţia sunt atitudinile corecte ale momentului, care te scot din orice impas.




Taur:

Pentru Tauri, se anunţă o zi plină de naturaleţe. Relaţia de cuplu devine prioritară pentru tine şi o duci pe noi culmi emoţionale.




Gemeni:

Gemeni vor dori să muncească, să facă ceva pentru a impresiona. Se arată perspective profesionale ce promit succes, dar şi bani.




Rac:

Mulţi Raci vor dori să îndrepte lucrurile, aşa că vor lua atitudine. Anumite evenimente sau informaţii îţi schimbă viziunea asupra modului în care priveai lumea.




Leu:

Leii să se aştepte la flori, cadouri, atenţii. Eşti atras de mistere, aşa că ar fi bine să-ţi umpli timpul descifrând cărţi despre suflet.




Fecioară:

Fecioarele nu sunt într-o dispoziţie tocmai paşnică. E bine să nu te apuci să faci din ţânţar armăsar, să dai naştere la interpretări!




Balanţă:

Balanţele se pot simţi bine în pielea lor şi îi pot însufleţi pe cei din jur. Activităţile domestice sau de rutină trebuie puse la punct.




Scorpion:

Scorpionii se simt în putere şi încearcă să mobilizeze pe toată lumea. Oamenii pe care îi iubeşti au nevoie de înţelegerea, înţelepciunea şi sprijinul tău.




Săgetător:

Săgetătorii îşi iau acum la puricat sentimentele. Nu ţine în tine energiile negative, pentru că îţi vei destabiliza imunitatea!




Capricorn:

Capricornii se poartă ca nişte agitatori. Ai de dat explicaţii, ţi se cer motivaţii, justificări, toată lumea are întrebări pentru tine.




Vărsător:

Vărsătorii sunt cam delăsători. Veniturile de care dispui acum îţi oferă bază pentru ceea ce trebuie să dai tu mai departe.




Peşti:

Peştii pot filosofa şi îşi pot căuta puncte de reper de care să se agaţe. Eşti extrem de sentimental şi ai tendinţa de a acţiona la stimuli emoţionali.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS