Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 28 septembrie 2012




Berbec:

Simţi nevoia să-ţi reabilitezi imaginea publică sau să reconfigurezi nişte relaţii parteneriale. Urmează o seară romantică; nu uitaţi de flori, de lumânări, de parfum.




Taur:

Dacă ai de gând să discuţi cu un şef sau un colaborator, pe seama salariului, astăzi este momentul să o faci. Conştientizezi tradiţiile la adevărata lor valoare, astăzi.




Gemeni:

E bine să ştii că acum e foarte important să te bazezi mai mult pe resursele proprii, decât pe ale altora. Îmbină utilul cu plăcutul, alternând pauzele cu lucrul.




Rac:

Nişte probleme familiale sau casnice pot fi rezolvate cu succes. Caută pacea interioară mai degrabă decât bucuria pe care ţi-o oferă exteriorul familiei.




Leu:

Este o zi în care e foarte important să te afli în mijlocul oamenilor. Aşteaptă-te la vizite din partea vecinilor sau/şi a fraţilor şi surorilor.




Fecioară:

Astăzi ai şansa de a-ţi reinstaura autoritatea la locul de muncă. Responsabilitatea pe care ţi-o asumi faţă de posesiunile tale îţi va fi răsplătită.




Balanţă:

Simţi nevoia să-ţi reconfigurezi unele scopuri şi aspiraţii. Recomandabil este să îţi petreci cât mai mult timp alături de prieteni şi colegi.




Scorpion:

Unele relaţii se pot clătina. Este un moment bun pentru a trage linie şi pentru a concluziona efectele actuale ale acţiunilor tale anterioare.




Săgetător:

Beneficiezi de expunere, eşti foarte vizibil în sfera socială. Simţi nevoia să deţii tot, să intri în posesia a tot ceea ce îţi doreşti.




Capricorn:

Eficienţa ta va fi observată şi răsplătită, măcar cu laude. Relaţiile cu autorităţile precum şi cele cu partenerii de afaceri pot fi îmbunătăţite.




Vărsător:

O zi excelentă pentru a lucra la un proiect creativ. Noile posibile orizonturi îţi fac cu ochiul, înveselindu-te numai când te gândeşti la infinitele posibilităţi.




Peşti:

O zi favorabilă activităţilor casnice. Acordă atenţie maximă intuiţiei şi instinctelor, deoarece acestea sunt adevărate călăuze.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS