Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 septembrie 2012




Berbec:

Berbecii sunt predispuşi la cheltuieli exagerate. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.




Taur:

Este o zi perfectă pentru activităţi artistice: muzică, pictură etc. Spre finalul zilei adună-i pe cei dragi la o petrecere amuzantă.




Gemeni:

Gemenii pot să aibă parte de o revelaţie în ceea ce priveşte calea de urmat. Spre seară, o relaţie sentimentală începe să îţi dea bătăi de cap.




Rac:

Racii sunt destul de vulnerabili, pot fi răniţi uşor, aşa că ar fi bine să ocolească discuţiile delicate. Spre seară se întrezăresc treburi gospodăreşti.




Leu:

Leii simt că şi-au cam neglijat jumătatea în ultima perioadă. Energia vitală este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de treburi de rutină.




Fecioară:

Fecioarele trebuie să rămână consecvente, dar să nu încerce să impună altora propriile concepţii. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere amuzantă.




Balanţă:

Balanţele ar trebui să fie pline de vitalitate. Rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte sau pentru lecturi uşoare.




Scorpion:

S-ar putea să fie pentru Scorpioni o zi a puterii. Informaţiile primite astăzi vizavi de unii apropiaţi te pot pune pe gânduri.




Săgetător:

Săgetătorii s-ar putea să aibă parte de neplăceri în ceea ce priveşte starea de sănătate. Un şef îţi poate face reproşuri, de aceea fii prudent.




Capricorn:

Conştiinţa viitorului se trezeşte dintr-o dată în mintea Capricornilor. În a doua parte a zilei vin veşti legate de domeniul profesional.




Vărsător:

Vărsătorii se simt bine, sunt în elementul lor. Sunt momente bune de a-ţi îndrepta privirea către domeniile spirituale ale vieţii.




Peşti:

Peştii ar trebui să fie mai puţin acizi şi să nu încerce să pună pe toată lumea la punct. Colaborările sau proiectele comune cu alţii ar trebui revizuite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS