Horoscop Urania, 25 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 25 septembrie 2012




Berbec:

Berbecii ar trebui să fie pregătiţi sufleteşte să afle nişte adevăruri care nu le vor pica prea bine. Eşti interesat de studii, de lectură sau de călătorii.




Taur:

Taurii sunt inclinaţi să aibă o atitudine de "oameni cuminţi". Ai de respectat termene iar dacă anumite proiecte nu au fost finalizate la timp, trebuie să stai peste program.




Gemeni:

Pe Gemeni îi aşteaptă o atmosferă paşnică, de un calm imperturbabil. Poţi suda relaţii care s-au cam clătinat şi poţi umple un gol care a măcinat viaţa de cuplu.




Rac:

Racii vor face probabil vizite sau vor primi oaspeţi. Eşti preocupat de cum anume poţi să munceşti mai mult ca să suplimentezi veniturile.




Leu:

Leii vor dori să se impună şi vor riposta la orice le poate leza personalitatea. Examenele şi testele de orice fel sunt favorizate.




Fecioară:

S-ar putea ca unele Fecioare să primească felicitări şi chiar cadouri cu întârziere. Dacă ai nişte limitări acum, mai târziu s-ar putea să constaţi că a fost mai bine aşa.




Balanţă:

Şarmul este astăzi arma secretă a nativilor acestei zodii. Îţi asumi partea ta de înţelegere în orice colaborare şi aştepţi în schimb aceeaşi implicare.




Scorpion:

Scorpionii sunt foarte săritori, vor dori să-i ajute pe cei dragi. O femeie, cineva din familie îţi impune acum nişte restricţii şi te trage de mânecă.




Săgetător:

Copiii contribuie la starea de bine şi de confort interior a Săgetătorilor. Ajungi să te identifici cu ceva anume, ţi se pune o etichetă.




Capricorn:

Copiii pot prilejui suficiente motive de îngrijorare şi de frământare în sinea Capricornilor. În linişte, izolare, departe de lume, apar cele mai mari revelaţii.




Vărsător:

Vărsătorii sunt în pragul unor schimbări, care se conturează acum tot mai clar. E timpul să treci de la ideile abstracte la implementarea concretă.




Peşti:

Peştii sunt predispuşi la visare. S-ar putea să ai impresia că ceilalţi îţi determină drumul în viaţă, că eşti supus unor condiţionări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS