Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 septembrie 2012




Berbec:

Este o zi axată pe comunicare şi deplasări. Instinctele te vor ţine aproape de adevăr, mai ales atunci când ştii că prietenii pot fi înşelători.




Taur:

Te preocupă oportunităţile de avansare, mijloacele prin care să-ţi creşti credibilitatea şi popularitatea. Fă-ţi timp pentru persoana iubită!




Gemeni:

Este posibil ca astăzi să simţi foarte puternic un blocaj apărut în carieră cu mai multe luni în urmă. Relaxarea este importantă pentru acei Gemeni care călătoresc mult.




Rac:

S-ar putea ca unele temeri legate de viitor să fie foarte prezente astăzi. După atât de multe responsabilităţi şi griji legate de şefi, afaceri, este cazul să te linişteşti.




Leu:

Ziua începe cu o efervescenţă de idei, întâlniri, conversaţii. Încearcă să nu răspunzi eventualelor provocări ale prietenilor ori ale persoanei iubite.




Fecioară:

Reuşeşti să te mai destinzi, în compania unui prieten, care îţi poate da şi un sfat demn de luat în seamă. Decepţia pluteşte în aer, deci nu lăsa garda jos!




Balanţă:

Atmosfera poate fi destul de încordată, mai ales la locul de muncă. Norocul nu te ocoleşte astăzi, dar acest lucru nu presupune că trebuie să cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite.




Scorpion:

Cel mai bine este să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu. Foloseşte-ţi puterile cu înţelepciune, evitând sarcasmul şi cinismul.




Săgetător:

O zi tensionată, presărată cu emoţii şi stres. Atitudinea negativă nu este de bun augur astăzi, în ceea ce te priveşte.




Capricorn:

Astăzi ar fi bine să manifeşti răbdare şi precauţie la locul de muncă. Nu permite vreunuia dintre prietenii tăi să îţi influenţeze deciziile sau te facă să te răzgândeşti.




Vărsător:

Tinzi să amplifici toate nemulţumirile pe care le-ai acumulat. Indicat este să îţi canalizezi energiile către segmentul pe care cariera îl ocupă în viaţa ta.




Peşti:

În prima parte a zilei pot exista frământări, angoase, inhibiţii şi temeri. Cu puţină încredere, poţi depăşi temerile tale legate de necunoscut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS