Horoscop Urania, 9 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - joi, 9 august 2012




Berbec:

O zi frumoasă, în care reuşeşti să priveşti totul cu mai multă seninătate. Ştii foarte clar ce vrei, ce e de făcut pentru a finaliza un proiect.




Taur:

E momentul să îţi îndrepţi atenţia către sufletul tău. Poţi vedea până unde poţi merge cu compromisurile, dacă în ultima vreme ai făcut din ce în ce mai multe.




Gemeni:

Este un moment excelent pentru a lămuri nişte neînţelegeri. Atenţie la alegerile legate de bani. Evită cheltuielile impulsive.




Rac:

Pot începe să se arate noi surse de câştig. Munca împreună cu colegii şi colaboratorii, îţi pot aduce din nou şansa unei creşteri financiare.




Leu:

Ai tot felul de idei, eşti creativ, îi însufleţeşti şi pe alţii cu optimismul tău. În zona profesională, pot apărea nişte schimbări neaşteptate.




Fecioară:

Evită scenariile negative şi lasă viaţa să te ia prin surprindere. Este însă un moment favorabil pentru a conştientiza scopul unor întâmplări din trecut.




Balanţă:

Această zi vine cu inspiraţie, creativitate. E posibil să renunţi la o colaborare care ţi-a dat multe bătăi de cap în ultima vreme.




Scorpion:

Este un moment favorabil succesului. Ai capacitatea de a câştiga atenţia celorlalţi şi poţi fi convingător.




Săgetător:

Ai ceva mai mult optimism în ce priveşte viitorul. Este o zi excelentă pentru a te concentra asupra ta şi a nevoilor tale.




Capricorn:

Accentul este pus pe planul material, pe avantajele financiare obţinute prin alţii. Vei înţelege rostul unor evenimente trecute şi vei extrage darurile din ele.




Vărsător:

Accentul este pus astăzi pe parteneriate. Te bucuri de susţinere şi găseşti surse de inspiraţie la tot pasul.




Peşti:

Se întrevăd la orizont noi începuturi de proiecte. Acum e nevoie să munceşti, nu e timp prea mult de relaxare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS