Horoscop Urania, 8 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - miercuri, 8 august 2012




Berbec:

Toţi Berbecii reuşesc să vindece multe dintre frustrările pe care le au. În a doua parte a zilei programează-ţi activităţi culturale.




Taur:

Comunicarea cu persoana iubită este reconfortantă. Fii răbdător şi priveşte partea bună a lucrurilor. Uşor, uşor vor trece toate!




Gemeni:

Prietenii ar putea să te calce pe bătături. Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie aprinsă. Ignoră discuţia!




Rac:

Fii atent la ce şi cât cumperi. Verifică situaţia bugetului şi cheltuieşte doar strictul necesar pentru că rişti să rămâi fără bani.




Leu:

Ai putea să încasezi un comision pentru o afacere pe care ai intermediat-o. Atenţie că vei avea tendinţa de a vorbi prea mult şi pe lângă subiect.




Fecioară:

Ai o atitudine critică la adresa unei asociaţii de binefacere. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. Ai grijă!




Balanţă:

Ai putea avea parte de revelaţii legate de anumite provocări ale statutului tău social. Fii atent la prieteni şi protectori!




Scorpion:

Ai putea simţi nevoia să te duci la o biserică să îţi limpezeşti mintea. Energia vitală fluctuează destul de mult.




Săgetător:

Reuşeşti să îţi comunici neliniştile unor persoane care te ajută în carieră. Fii prudent în relaţiile cu cei apropiaţi.




Capricorn:

Îţi găseşti echilibrul mintal. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor şi secundar pe aparatul respirator.




Vărsător:

Este posibil să începi să plănuieşti o excursie. Sunt posibile contradicţii între ce îţi doreşti şi ce îţi oferă ceilalţi.




Peşti:

Peştii implicaţi în activităţi artistice s-ar putea simţi blocaţi în procesul de creaţie. Alternează perioadele de muncă cu cele de odihnă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS