Horoscop Urania, 10 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 10 august 2012




Berbec:

Pregăteşte-te pentru un nou început sau pentru alegeri importante. Încearcă să nu-ţi încalci principiile, să fii impecabil în tot ce spui şi faci.




Taur:

Ziua de astăzi te poate inspira să-ţi schimbi atitudinea faţă de familie, să pui mai mare preţ pe nevoile ei. Contextul astral de astăzi, te îndeamnă să laşi în urmă tot ce e vechi şi perimat.




Gemeni:

Apar relaţii noi în anturajul tău, oameni care te inspiră şi te susţin. Ideile şi sprijinul vin când te aştepţi mai puţin.




Rac:

Simţi că lucrurile încep să se mişte în direcţia dorită, ai mai multă încredere în tine şi în aptitudinile tale. Sprijinul şi informaţiile vin de la prieteni de încredere.




Leu:

Eşti provocat să străluceşti, să fii creativ, să ieşi la rampă. Contextul astral de astăzi este generator de trăiri intense, emoţii.




Fecioară:

Este posibil să primeşti răspunsuri valoroase şi să ai revelaţii uluitoare în următoarea perioadă. Atenţie la accesele de posesivitate şi gelozie.




Balanţă:

Este un moment bun şi o perioadă propice pentru a-ţi reevalua atitudinea în raport cu unii dintre prieteni. Ai şanse să rezolvi mai uşor o problemă legată de taxe.




Scorpion:

E posibil să ai parte de oportunităţi frumoase de afirmare. Nimic nu scapă astăzi privirii tale agere şi intuiţiei puternice.




Săgetător:

Veştile din străinătate pot fi la ordinea zilei. Posibil să apară noi proiecte, deci noi şanse de câştig.




Capricorn:

Nu te mira dacă ţi se fac tot felul de favoruri sau dacă eşti recomandat în diverse locuri. Se deschide sezonul avantajelor materiale de tot felul.




Vărsător:

Te poţi aştepta la o creştere a popularităţii, recunoaşterii, credibilităţii. Ascultă vocea sufletului şi fă alegeri în funcţie de ea.




Peşti:

Eşti interesat strict de tine şi de viaţa ta. Contextul astral de astăzi te invită să-ţi asumi puterea interioară şi să nu faci nimic din ce nu vrei să faci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS