Horoscop Urania, 11 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - sâmbătă, 11 august 2012




Berbec:

O zi axată pe muncă, disciplină, organizare. N-ar fi rău că astăzi să-ţi asumi rolul liderului adevărat.




Taur:

Este o zi în care gândul îţi zboară la viitorul unei relaţii. Fii atent la impulsivitate, mai ales în trafic.




Gemeni:

E bine ca astăzi să-ţi faci timp pentru tine şi să-ţi creezi un spaţiu intim. Ai multe cheltuieli de făcut, iar resursele sunt pe spongi.




Rac:

Este o zi fertilă pentru discuţii, întâlniri. Sunt posibile schimbări legate de carieră, aşa că fii deschis la nou şi acceptă tot ce apare.




Leu:

Pot avea loc discuţii despre bani, avantaje materiale. Asumă-ţi doar lucrurile pe care ştii să le faci foarte bine, fii onest şi integru.




Fecioară:

Tinzi să fii suspicios, să exagerezi semnificaţia unor gesturi, să dramatizezi mai mult decât e cazul. Este o zi benefică pentru a lămuri unele lucruri cu persoana iubită.




Balanţă:

O zi bună pentru meditaţie şi introspecţie. E posibil ca astăzi să fii ceva mai melancolic, să te bântuie tot felul de amintiri.




Scorpion:

Nu refuza nicio invitaţie, fii deschis la noi relaţii de amiciţie şi la conversaţie. Astăzi ai ocazia să pui cap la cap nişte informaţii, să afli tot ce-ţi este util pentru nişte demersuri începute.




Săgetător:

Ţi-aş recomanda să fii cu ochii în patru, pentru că se pot ivi oportunităţi de afirmare. Lasă inspiraţia să vină, ascultă de intuiţie, pune-ţi în valoare calităţile.




Capricorn:

Este posibil să te gândeşti serios la evoluţia ta. Dacă unele relaţii se rup, înseamnă că aşa e cel mai bine pentru tine.




Vărsător:

Este posibil ca astăzi să fii foarte atras de mistere. Probabil că astăzi vei avea senzaţia că nu poţi interveni să schimbi cursul unor evenimente.




Peşti:

Eşti foarte receptiv, dar asta pentru că ai nevoie de confirmări. E timpul să recunoşti care relaţii îţi sunt benefice şi care nu îţi sunt benefice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS