Horoscop Urania, 27 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - luni, 27 august 2012




Berbec:

Ziua de astăzi îţi creează destule emoţii din cauza schimbărilor de planuri care apar la tot pasul. Impulsivitatea ar trebui de asemenea evitată.




Taur:

O zi cu agitaţie interioară, frământări, gânduri. Toate aceste stări sunt prezente mai ales în cazul taurilor care aşteaptă un răspuns de la o instituţie sau o persoană influentă.




Gemeni:

O zi destul de încordată, cu frământări interioare, gânduri de tot felul îndreptate spre unii prieteni. Dar chiar şi pentru tine, o analiză mentală prelungită poate deveni obositoare, mai ales că nu prea ajungi la nicio concluzie.




Rac:

Probabil că nu eşti foarte mulţumit de locul în care te afli în acest moment şi tocmai de aceea te bate gândul să iei nişte decizii drastice, în raport cu partenerii sau colaboratorii tăi.




Leu:

O foarte mare cantitate de informaţii vine, în aceste zile, către tine. Primeşti veşti de tot felul, ai acces la medii şi zone de cunoaştere noi, întâlneşti oameni interesanţi.




Fecioară:

O zi cu aspecte dinamice în zona banilor, ceea ce înseamnă că e posibil să lupţi foarte mult pentru obţinerea unei finanţări, a unor fonduri sau a unui împrumut.




Balanţă:

Vrei să clarifici o serie de neînţelegeri, ai nevoie de explicaţii şi pretinzi promisiuni. Atitudinea aceasta este bună până la un punct, însă, dacă exagerezi, s-ar putea să iasă scântei până la urmă.




Scorpion:

Suprasolicitarea ar trebui evitată, chiar dacă eşti implicat în multe proiecte, iar termenele limită ale unor lucrări se apropie. Iar sprijinul de la prieteni sau susţinători ar trebui acceptat cu braţele deschise.




Săgetător:

Gustul pentru aventură este foarte accentuat, aşa că nu te vei abţine nici să flirtezi şi nici să-ţi asumi o serie de riscuri.




Capricorn:

Lucrurile ar trebui abordate cu înţelepciune, detaşare şi răbdare. Oricum, înainte să ripostezi, asigură-te că ai toate datele.




Vărsător:

Există un oarecare risc de a-ţi crea antipatii şi de a da naştere la reacţii adverse sau critici, pentru că te comporţi numai cum ai chef, fără să ţii cont de etichetă sau de aşteptările altora.




Peşti:

Poţi fi un cumpărător destul de impulsiv. Prin urmare, cel mai bine ar fi să ocoleşti magazinele şi să-ţi alegi altă zi pentru cumpărături.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS