Horoscop Urania, 28 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 28 august 2012
Berbec:

E posibil să te simţi sufocat, sau presat să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti. Fii pe fază cum îţi începi săptămâna care vine!
Taur:

Cel mai mic zgomot devine insuportabil astăzi şi îţi dă dureri de cap. Iubirea îţi poate umple viaţa cu dovezi de la partener.
Gemeni:

Tinzi să ai o atitudine radicală şi impulsivă. Partenerul de viaţă şi copiii îţi împărtăşesc o reuşită personală.
Rac:

Ai tendinţa de a fi autoritar, impunător, chiar lipsit de scrupule. Ai o mai mare încredere în forţele proprii, eşti mai vesel şi cu mai multă poftă de viaţă.
Leu:

Ziua vine cu creativitate, idei multe şi foarte bune. Îţi afirmi mai uşor talentele şi poţi obţine ceea ce vrei în plan profesional.
Fecioară:

Nu sunt recomandate cheltuielile de niciun fel. Primeşte mesajele care ţi se transmit sub formă de inspiraţii, revelaţii etc.
Balanţă:

Foarte puţini oameni reuşesc să-ţi intre în voie. Revii la intenţii şi planuri pe care le-ai avut la jumătatea lunii iulie.
Scorpion:

Apar lucruri de rezolvat sau ai nişte restanţe la serviciu. S-ar putea să intri în nişte combinaţii care să-ţi modifice radical planurile de viitor.
Săgetător:

Eşti predispus la imprudenţe, fie şi numai la nivel de exprimare şi limbaj. Ceea ce până mai ieri ţi se părea imposibil, poate deveni dintr-o dată realizabil.
Capricorn:

Ceva te frământă, probabil legat de carieră. Poţi avea parte acum de un moment culminant în ceea ce priveşte anumite căutări spirituale.
Vărsător:

Este o zi potrivită pentru a petrece timp cu familia. Cu şarmul tău dublat de reputaţie, ai o priză fantastică la public.
Peşti:

Este o zi în care nu sunt recomandate cheltuielile şi investiţiile. Relaţiile personale sau profesionale o iau în direcţia dorită de tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS