Horoscop Urania, 25 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - sâmbătă, 25 august 2012
Berbec:

Fii atent la informaţiile, mesajele şi veştile primite acum. Evită să dai vina pe alţii pentru nemulţumirile tale şi caută să te implici în activităţi relaxante.
Taur:

Este o zi care-ţi poate rezerva experienţe contradictorii în privinţa anturajului. Frustrările te fac să reacţionezi destul de dur la greşelile celor din jur.
Gemeni:

Sunt mulţi oameni gata să te sprijine, inclusiv material. Pe de altă parte, dacă nişte venituri întârzie, ai răbdare.
Rac:

Este o perioadă bună pentru a reînchega nişte parteneriate şi colaborări. Sfaturile bune şi sprijinul vin de la prieteni.
Leu:

E momentul să îţi recapeţi forţa, atât spirituală cât şi materială. Iartă ce e de iertat, îngrijeşte-te de sănătate.
Fecioară:

Unii nativi se pot hotărî acum să se arunce într-o nouă relaţie afectivă. Unele relaţii se pot rupe sau se aşează pe alte coordonate.
Balanţă:

Ai putea găsi nişte soluţii prin care să-ţi uşurezi munca. Atenţie însă la tendinţa de a fi mult prea dur, autoritar şi impulsiv.
Scorpion:

Renunţă la aşteptări şi la control. Poţi intra foarte uşor în polemici, dacă nu renunţi din când în când la dorinţa de a avea dreptate cu orice preţ.
Săgetător:

Unele idei pot fi foarte valoroase pentru alegeri pe care le vei face. Abordează cu detaşare toate experienţele, trăieşte-le aşa cum vin şi acceptă-le.
Capricorn:

Realizezi rolul multor întâmplări din trecut. E posibil ca astăzi să fii contrariat de reacţiile unor persoane din anturaj.
Vărsător:

Eşti provocat să-ţi conştientizezi calităţile şi talentele. Dacă întâmpini probleme la serviciu, abordează-le cu răbdare şi detaşare.
Peşti:

E bine să-ţi asculţi inima şi să porneşti spre materializarea ideilor care-ţi vin. Nu-ţi reprima sentimentele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS