Horoscop Urania, 22 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - miercuri, 22 august 2012




Berbec:

Este o zi bună să îţi stabileşti noi idealuri sau să ţi le aminteşti pe cele din copilărie la care doar ai visat. Rudele şi prietenii apropiaţi îţi pot solicita ajutorul.




Taur:

Lucrurile care ţi se păreau aproape imposibil de realizat, au mari şanse de reuşită. Ocupă-te doar de treburile tale şi odihneşte-te mai mult.




Gemeni:

Nu sunt excluse viziunile şi planurile măreţe. Fii prudent şi evită provocările celorlalţi; s-ar putea să descoperi unele conflicte mocnite la serviciu.




Rac:

Poţi să revizuieşti nişte planuri din trecut şi să cauţi soluţii pentru a le duce la bun sfârşit. Organismul îţi poate da semne de oboseală; rezervă-ţi momente de linişte şi meditaţie.




Leu:

Ceea ce credeai că e sigur şi bun, s-ar putea dovedi că nu este suficient de bine asimilat. Rezervă-ţi momente de a sta de vorbă cu prietenii.




Fecioară:

Cauţi înţelesuri ascunse pentru anumite întâmplări trecute. Retrage-te în mijlocul familiei şi ascultă-le sfaturile.




Balanţă:

Nu este exclus să crezi că cineva complotează împotriva ta. Seara, delectează-ţi sufletul cu un film bun sau cu o plimbare în aer liber.




Scorpion:

Ai grijă la nevoia de a critica şi de a comenta tot ceea ce auzi. Spre finalul zilei detaşează-te de forfota cotidiană.




Săgetător:

Înveţi pe propria piele cât de dăunătoare poate fi invidia. Este recomandat să îţi dozezi eforturile şi să te ocupi doar de treburile de rutină.




Capricorn:

Îţi poţi vindeca teama de autoritate precum şi teama de a rămâne fără bani. La serviciu se întrezăreşte mult de lucru.




Vărsător:

Nu este exclus să găseşti răspunsuri la întrebări. Pentru sfârşitul zilei, adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.




Peşti:

Sunt posibile întâlniri şi dialoguri interesante cu rudele sau cu prietenii apropiaţi. Ai putea renegocia anumite contracte de împrumut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS